Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişmeyen Puding (Tüm Diyetlere Uygun)

Pişmeyen Puding (Tüm Diyetlere Uygun)
0
32

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
pismeyen-puding-tum-diyetlere-uygun.jpg

Pişmeyen Puding (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet muz
  • 4 orta boy cennet (Trabzon) hurması
  • 1 silme tatlı kaşığı ham kakao
Üzerini süslemek için;
  • Dövülmüş fındık
  • Ceviz
  • Nar tanelerini tercih ettim ben siz ne isterseniz koyabilirsiniz, hayal gücünüze kalmış.

Pişmeyen Puding (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muz, hurma ve kakaoyu blendera koyup hepsini çekiyoruz.
  2. Servis edeceğimiz kaselere koyun.
  3. Üzerini dilediğimiz şekilde süslüyoruz. ????????‍???? Afiyet ve şifa olsun. ???????? Tamamen temiz içerikli olduğundan tüm diyetlere uygundur, çocuklarınıza da gönül rahatlığıyla bu besleyici pudingten verebilirsiniz. ????
Pişmeyen Puding (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Temiz İçerikli Cookie (Glutensiz, Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı az çekilmiş glutensiz yulaf2 tane olgunlaşmış muz4 yemek kaşığı tahin2 yemek kaşığı pekmez1 silme tatlı kaşığı ham kakao (isteğe bağlı)Üzerini süslemek isteyenler için; temiz içerikli damla çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Hurmalı Fit Toplar (Züber Tadında, Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 10 adet hurma4 adet kuru incir4 adet kuru kayısı1 avuç fındık1 avuç ceviz1 avuç badem1 avuç kuru üzüm1 çorba kaşığı ham kakao1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı1 yemek kaşığı su1 küçük çay tabağı kadar hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Mantar Muffin (Temiz İçerikli Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurtaYarım su bardağı (100 ml) bitkisel süt (ben şekersiz badem sütü kullandım)Yarım su bardağı (100 ml) tahinYarım su bardağı (100 ml) hurma balı1 su bardağı (200 ml) glutensiz bir un çeşidi (ben badem unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Brokoli Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 400gr brokoli1 adet büyük boy havuç1 adet küçük boy kuru soğan1 tatlı kaşığı domates salçası (Ben ev yapımı kullanıyorum. salça dokunuyorsa koymadan da yapabilirsiniz)Birer çay kaşığı nane kekik karabiber pulbiber tuz5 su bardağı su (1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet kuru kayısı5 adet kuru erik3 adet kuru incir1 tatlı kaşığı chia tohumu1 tatlı kaşığı tarçın10 adet çiğ badem (ben fermante edilmiş kullandım)1 yemek kaşığı ham kakao (dileyen normal kakaoda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt