Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patatesli-Peynirli Milföy Böreği

Patatesli-Peynirli Milföy Böreği

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
patatesli-peynirli-milfoy-boregi.jpg

Patatesli-Peynirli Milföy Böreği Tanımı İçin Materyaller

• 1 paket hazır milföy (20li)
  • 1 adet büyük uzunluk patates
  • Beyaz peynir (yada diğer çeşit)
  • 2 adet yumurta
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber

Patatesli-Peynirli Milföy Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle patatesleri soyup rendeliyoruz akabinde suyunu düzgünce sıkıp tava da isteğe bağlı tuz ve kırmızı toz biber ekleyerek soteliyoruz.
  2. Milföyleri kare formunda kesip ortasına patates harcından koyup üçgen formunda kapatıyoruz ve kenarlarını bastırıyoruz.
  3. Ben bir kısmını patates bir kısmını peynir yaptım siz isterseniz yalnızca patates de yapabilirsiniz.
  4. Hazırladığımız milföyleri yağladığımız tepsiye dizerek üzerine yumurtaların sarısını ayırıp sürüyoruz ve isteğe bağlı susam ve çörek otu atıyoruz.
  5. 180 derece evvelce ısıtılmış fırında 15-20 dakika kızarana kadar pişiriyoruz ben fanlı pişirdim.
Hem pratik hem doyurucu böreğimiz hazır afiyet olsun ❤️.

Patatesli-Peynirli Milföy Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Milföy Hamurundan Patatesli Kol Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru İç harcı için 6 adet orta boy patates3 adet orta boy soğan1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kırmızı biber Üzeri için 1 adet yumurta sarısı2 yemek kaşığı sıvı yağÇörek otu Milföy Hamurundan Patatesli Kol Böreği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Peynirli Milföy Böreği Tanımı İçin Malzemeler 10 yaprak kare milföy1 kase eriyen peynir Üzeri için; 1 çay kaşığı pekmez2 yemek kaşığı suSusamÇörekotu Peynirli Milföy Böreği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kare olan milföylerin içine peynirimizi (Ben yağlı köy peyniri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Patatesli Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy İç harcı için; 5 adet orta boy patates1 su bardağı rendelenmiş kaşar2 yemek kaşığı tereyağıKarabiberTuz Üzeri için; 1 adet yumurta sarısıSusam, çörekotu Patatesli Milföy Böreği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Peynirli Ve Zeytinli Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 paket hazır milföy1 adet yumurtaPeynirZeytin Üzeri için; SusamÇörek otu Peynirli Ve Zeytinli Milföy Böreği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk önce hazır milföyü 8 parçaya kesiyoruz. Zeytini, peyniri ve yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
5 Dakikada Peynirli Milföy Böreği (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 10 adet milföy hamuruBeyaz peynir (lor peyniride kullanabilirsiniz)7-8 kısım maydanoz1 yumurta sarısıÇörek otu ve susam 5 Dakikada Peynirli Milföy Böreği (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 10 adet milföy hamuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,066Kullanıcılar
bulo1337Son üye
Üst Alt