teknolojiuzmani
FD Üye

Pastırmalı Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı fasulye
- 1 soğan
- 4 5 dilim pastırma
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı kadar tuz
Pastırmalı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle fasulyelerimizi sıcak suya ıslıyoruz. Fasulyenize nazaran bekleme müddeti değişebilir ben biminkini kullandım 10 dakika beklettim yetti.
- Düdüklünün içine soğanı küçük küçük doğruyoruz, 3 yemek kaşığı kadar yağla kavuruyoruz.
- Kavrulan soğana salçamızı ekleyip onuda kavuruyoruz.
- Üzerine ısladığımız fasulyeleri ekleyip 6 7 su bardağı suyu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıp kaynamaya bırakıyoruz.
- Pastırmaları küp küp doğrayıp pişen fasulyeye ekleyin 5 dakika kadar onuda pişirin yemeğimiz hazır afiyet olsun ????.