Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pastane Usulü Supangle (Tüm Püf Noktalarıyla)

Pastane Usulü Supangle (Tüm Püf Noktalarıyla)
0
43

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
pastane-usulu-supangle-tum-puf-noktalariyla.jpg

Pastane Usulü Supangle (Tüm Püf Noktalarıyla) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 3 yemek kaşığı tepeleme un
  • 2 yemek kaşığı tepeleme kakao
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 150 gram bitter çikolata (2 paket)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ veya sanayağ
  • 1 çay bardağı buz gibi soğuk su
Altı için ( isteğe bağlı);
  • Kek parçaları
Üzeri için;
  • Antep fıstığı
  • Beyaz çikolata kırıntısı

Pastane Usulü Supangle (Tüm Püf Noktalarıyla) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Kıvamı, dokusu, tadı, kokusu mükemmel bir lezzet…

Nasıl yaptım?.
  1. Kakao, toz şeker ve unu tencereye alıp karıştırdım. Süt ve yumurta sarılarını ekleyip sürekli karıştırarak pişirdim. Kaynadıktan sonra altını kapatıp çikolataları ve tereyağını ekleyip güzelce karıştırdım.
  2. Supangleyi oda sıcaklığına gelene kadar kabuk tutmaması için birkaç dakika çırptım.
  3. Ardından 1 çay bardağı soğuk suyu supangleye döktüm. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar tel çırpıcıyla çırptım.
  4. Bardaklara 2-3 parça kek ilave edip üzerine tatlımı bölüştürdüm ve güzelce soğumaları için buzdolabına kaldırdım.
  5. Tatlım hazır olduğunda üzerini süsleyip servis ettim.
Afiyet olsun ????

Pastane Usulü Supangle (Tüm Püf Noktalarıyla) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt