Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parmesan Peynirli Bonfile ( Straccetti di Filetto )

Parmesan Peynirli Bonfile ( Straccetti di Filetto )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
MALZEMELER

100200 Gram Parmesan Peyniri ( Farklı peynir seçimi aşağıda yazıyor ) 180 Gram Bonfile Roka 56 Tane Cherry ( Kiraz ) Domates

NASIL HAZIRLANIR ? ( 1520 Dakika )

Yapımı kolay , tadı inanılmaz Gerçekten beğeneceğinizi düşüyorum Yapım aşamasını tek tek fotoğrafladım Bölümde yapacağım diğer paylaşımlarda bu şekilde görsel anlatımlı olacak

Bonfilemizi alırken kasap yada marketten kesinlikle dövdürmeyin Etin dövülmesi aşamasında içinde tuttuğu suyu atıyor, et pişerken çok çabuk kuruyor Resimde gördüğünüz şekilde etlerinizi parçalara ayırın, kenara koyun

Parmesan peynirimiz kağıt inceliğinde dilimliyoruz Parmesan peyniri hem bulunması zor, hemde bütçeyi aşan bir peynir ( Kaliteli 300 Gr Parmesan peyniri 245 TL ) Şuan aldığım peynirden çok memnun değilim çünkü istediğim kurulukta gelmedi Bu peynir yerine kaşar kullanabilir miyim ? Hayır kullanamam Kaşar peyniri yağlı olur ve bu peynirin tadını alamazsınız Bu peynire en yakın peynir kuru kaşar olarak marketlerde satılıyor Kilosu ortalama 2025 TL

Kiraz domateslerimizi ortadan ikiye bölelim

Etin fotoğraflarını atmıyorum Sebebine gelince pişme derecesi kişiden kişiye göre değişir Ben orta pişmiş, yumuşak seviyorum Eti mangalda yapabilirsiniz Tabiki apartmanda yaşayanlar için en büyük sorunlardan birisi mangal yakmaktır Bu yüzden tost makinesinde rahatlıkça 56 dakikada pişirebilirsiniz Tost makinesinde pişirecekseniz üzerini bıçakla X şeklinde çizerek içinin daha iyi pişmesini sağlayabilirsiniz

Pişen etlerimizi tabağa alıp üzerini rokamızla kapatıyoruz Rokanın üzerinide ince dilimlenmiş parmesan peynirlerimizle kapatıyoruz

Bonfile, roka ve parmesan peynirli tabağımızı max dereceye ayarlanmış mikrodalga fırına sürüyoruz Parmesan peynirlerinin eriyip rokayı öldürmesi için gerekli süre 445 dakika Fakat ben peynirimin kızarmasından hoşlanıyorum Fotoğraf sizi aldatmasın Mikrodalga fırınınız yoksa normal fırında ( sıcak haldeyken ) 4 dakika yeterli olacaktır Tabağımızı çıkarttıktan sonra üzerine kiraz domateslerimizi ekliyoruz Afiyet olsun

Ortalama bir İtalyan restaurantta bu tabağın fiyatı size 3035 TL 'ye gelecektir Tekrardan afiyet olsun

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt