Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Papaz Yahnisi (Diğer Adı İle Soğan Yahnisi)

Papaz Yahnisi (Diğer Adı İle Soğan Yahnisi)
0
77

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Papaz Yahnisi (Diğer İsmi İle Soğan Yahnisi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg orta yağlı dana kuşbaşı et
  • 500 gram arpacık soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı domates yahut biber salçası
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Tuz

Papaz Yahnisi (Diğer İsmi İle Soğan Yahnisi) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak soğanları su dolu bir kaba koyarak yarım saat bekletin. ( bu süreç hem kolay soyulması için hem de gözlerinizin yanmaması için).
  2. Kuşbaşı etleri yıkayıp süzülmesi için kenara alın.
  3. Yemeği yapacağınız tencerenizi ısıtın mühürleme yapacağımız için ateşin harlı olması gerekir içine öncelikle tereyağı ve zeytinyağını ekleyin bu ortada tereyağınızı yakmayın daha sonra etleri ek edin ve birinci etapta karıştırmayın daha sonra bir çeşit karıştırıp tencerenizin kapağını kapatın.
  4. Et su salacak ve bu formda pişirmeye devam edecek şayet etleriniz pişmemişse sıcak su eği yapabilirsiniz ( sıcak su demem de ki emel etlerinizin sertleşmemesi için soğuk su kullanmayın).
  5. Sonrasında etlerin üzerine arpacık soğanları ek edin 3-4 dakika kavurun kavrulan soğanların üzerine salçayı da ek edip kavurmaya devam edin.
  6. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip tuzunu ve baharatlarını da ekleyip soğanlar yumuşayıncaya kadar tencerenin kapağını kapatıp orta ateşte pişmeye bırakın hepsi bu kadar şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun.
Papaz Yahnisi (Diğer İsmi İle Soğan Yahnisi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Papaz Yahnisi Tarifi İçin Malzemeler 500gr dana sote500gr arpacık soğan1-2 adet havuç2 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sirke1 adet küp şeker2 çay kaşığı tuz1 tutam karabiber1,5 su bardağı sıcak su Papaz Yahnisi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Arpacık soğanları ayıklayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Papaz Yahnisi Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kuşbaşı et500 gram fındık mantar3 adet kapya biber3 adet yeşil biber150 gram arpacık soğan2 yemek kaşığı tereyağıBiraz zeytinyağıTuzKarabiber Papaz Yahnisi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereyi yüksek ateşte uygunca ısıtalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Papaz Yahnis Tarifi Resimli Papaz Yahnis Tarifi Resimli Papaz Yahnis Tarifi PAPAZ YAHNİSİ TARİFİ imagespapazyahnisitarifiresimli5ad4519605653 Malzemeler 800 gram yağsız dana kuşbaşı 75 gram margarin yarım kilo arpacık soğanı 8 diş sarımsak 3 bardak kaynar su 1 kahve fincanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Papaz Yahnisi Tanımı İçin Gereçler 1 kg dana kuşbaşı250 gram arpacık soğan2 büyük dış sarımsak3 yemek kaşığı domates sos2 yeşil biberYarım kapya biber1 yemek kaşığı tereyağ3 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı kimyon1 çay kaşığı kekikTuzYarım yemek kaşığı salça1 tatlı kaşığı biber salçası2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Papaz Yahnisi Tanımı İçin Gereçler 500 gram gerdan eti500 gram soğan15 adet mürdüm eriği7 afet kayısı1 yemek kaşığı tereyağ1 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı zeytinyağıTuzKarabiber Papaz Yahnisi Tanımı Yapılışı Gerdan haşlanır, eti didiklenir. Soğanlar soyulur, tereyağ, zeytinyağı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt