 
	Pankek Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yumurta
- Yarım çay bardağı şeker
- Yarım fincan yağ
- 1 su bardağı süt
- 3 su bardağı un
Pankek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel yumurta ve şekeri yeterlice şeker eriyene kadar çırpıyoruz .
- Süt, un çırpma teliyle ile derin bir kabın içerisinde karıştıralım. Dilerseniz mikserden yardım alabilirsiniz kek kıvamında biraz daha koyu olacak bir hamur hazırlayalım.
- Teflon yahut yapışmaz tavanın içine az ölçüde sıvı yağ dökelim.
- Fırça ile her tarafına eşit olacak halde yayalım. Sıvı yağ az ölçüde kullanmak pankek üretiminin en değerli noktasıdır.
- 1 büyük kaşık hamur dökerek kendi kendine dağılmasını bekleyelim.
- Üzeri göz göz olmaya başladığında pankeklerinizi spatula yardım alarak zıt çevirip her iki taraf pişen pankeklerinizi servis tabağına alıp servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun ????
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
     
									
								