Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pankek Tarifi (Pancake)

Pankek Tarifi (Pancake)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pankek Tarifi (Pancake) İçin Malzemeler

*1 büyük yumurta(yumurtanız küçükse 2 adet koyabilirsiniz)
*1 su bardağı süt
*1 paket vanilya
*1 paket hamur kabartma tozu
*Çay kaşığının ucuyla tuz
*1 buçuk su bardağından 1 parmak daha eksik un(2 yumurta koyanlar için tam 1buçuk su bardağı un)
*1 buçuk yemek kaşığı sıvı yağ
*2 yemek kaşığı şeker
*Sunum önerisi: çikolata sos, çilek, muz, kivi, pudra şekeri, reçel, kaymakbal Vb

Pankek Tarifi (Pancake) Yapılışı Ben harika lezzet demekten yorulmayacağım sanırım Özellikle ailecek yaptığımız yaz tatili kahvaltılarımızda ölçüleri 34 katına çıkarıp bir orduya yetecek kadar pankek pişirip yiyoruz )
İlk önce yumurta, şeker, süt ve yağı iyice karışana kadar mikserle çırpıyoruz
Daha sonra da un, tuz, hamur kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam ediyoruz
Boza kıvamından azıcık daha akışkan olacak
Tavanıza isterseniz azıcık yağ damlatabilir siniz Ama ben seramik tavada yaptığım için eklemedim
Tavanıza birer yemek kaşığı ölçüsünde yuvarlak yuvarlak ekliyoruz ve altının piştiğini düşündüğünüzde alt üst ediyoruz
Şimdiden hepinize afiyet olsun Ballı, kaymaklı en lezzetlisi oluyor benden söylemesi )

Similar threads

Pankek Pancake Tarifi İçin Malzemeler *2 tane yumurta *2 yemek kaşığı şeker *1 bardak süt *1 buçuk bardak un *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu *Pişirme esnasında yağ kullanabilirsiniz ( ben kullanmadım) Servis önerisi: *Çikolata, bal, kaymak, ceviz, kivi, muz, çilek ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Pankek (Pancake) Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta *2 yemek kaşığı toz şeker *1 yemek kaşığı sıvı yağ *1 su bardağı süt *1 su bardağı un *1 paket vanilya *yarım paket kabartma tozu Pankek (Pancake) Tarifi Yapılışı Yumurta, şeker ve süt çırpılır Un, kabartma tozu ve vanilya eklenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Pankek (Pancake) Tarifi İçin Malzemeler *1,5 su bardağı süt *3 yemek kaşığı şeker (silme) *2 yumurta *2 su bardağı un *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 paket*kabartma tozu *1 paket *vanilya Pankek (Pancake) Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri 78 dk boyunca çırpın Orta ateşte ısıttığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Pancake (Pankek) Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *1 çay bardağı şeker (isteğe göre azaltılıp artırılabilir) *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 su bardağı süt *1 paket vanilin *1 paket kabartma tozu *Aldığı kadar un Pancake (Pankek) Tarifi Yapılışı Kek kıvamına gelene kadar bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Pancake Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yumurta *2 yemek kaşığı şeker *1 su bardağı süt *1, 5 su bardağı un *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *Şeftali, kivi, muz, çilek, reçel, bal, çikolata ne dilerseniz süslemek için Pancake Tarifi Yapılışı Pankek yapmak için öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt