Özel gün mesajları özel gün mesajları özel gün mesajları, msj, sms, 2011 yılının en güzel özel gün mesajları burada arkadaşlar 1549102883 1549102883 ozelgunmesajlari5c556f278aa05ozelgunmesajlari5c556f278aa05 ozelgunmesajlari5c556f278aa05 Özel günlerinizde, özeliniz olan kişiye unutulmayacak bir mesaj mı atmak istiyor sunuz? O halde size en hoş özel gün mesajlarından örnekler sunuyoruz Melek'lerozelgunmesajlari5c556f278f5b9alt Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Derhal bu mutluluğuna sıkıca sarıl ve ümidini koskoca bir sene boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta defalarca kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime fiilen dostumdiyebilirdim bilmiyorum İyi fakat dogdun Nice mutlu yıllara Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Dünyada özgün bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin Defalarca sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları daima göremezsin lakin senin için daima varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğumgünün kutlu olsun Bugün şayet de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, oysa şu an okuduğunen farklısı çünkü bütünüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ama aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum Sesim hoş olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ama böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! Hmmmm bu mesajı niçin çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldumozelgunmesajlari5c556f278f5b9alt Doğumgünün kutlu olsun ! Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin reel olması Ola Ki yanında değilim lakin bil oysa kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Bugün doğumgünün olduğu için öbür ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Fakat sen benim için yalnızca bugün değil her gün ayrı ve özelsin İyi oysa varsın Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Her Zaman sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! Bir hayat boyu birbirinizi sevmeniz ve her zaman neşe içinde, huzurlu bir yaşam sürmeniz dileğimle Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın Mutluluklar! Unutmayın oysa paylaştıkça gelişen tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin daima çoğalmasını dilerim Mutlu bir hayat dileğiyle Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep birincil anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi doymuş, mutlu ve heyecan batmış geçsin Birbirinize her zaman bağlı kalın! Mutluluklar Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve rahatlık versin diye Ömür boyu mutluluklar dilerim Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi yetkisiz olmasın Ölümsüz sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda şayet yanınızda değilim fakat bilin oysa tüm kalbim sizinle Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum