Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum günü mesajları

Doğum günü mesajları
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğum günü mesajları yasgünü tebrikleri küçük iskender doğum günü sözleri bitaneme doğum günü mesajı yasgünü dilekleri ♥Yokluğun yağmura yazı kâğıda dökmek dek zor, sensizlik ölüm dek acı,sen nefes dek önemli, canım dek değerlisin, iyiki doğdun birtanem ♥ Bir sene daha bitti, fakat sakın üzülme süre tez geçiyor diye Unutma fakat cümbür cemaat aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım fantastik bir yıldıdersin Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerinin gerçek olması Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Olur Ya yanında değilim ama bil fakat kalbimin en derin uygun bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara ♥ Bugün olur ya de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, fakat şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü büsbütün sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir fakat böyle kısa bir mesaj çekiyorum Defalarca olduğun gibi sevgi batmış ve şen kal Nice mutlu yaşlara ♥ Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Derhal bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta tekrar tekrar kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime sahiden dostumdiyebilirdim bilmiyorum İyi ki dogdun Nice mulu yaslara ♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları tekrar tekrar göremezsin fakat senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremesen de bil ama yanındayım Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi fazla şanslı hissediyorum Hayatın bütün kötülüklerinin senden uzakta olmasını dilerim İyi ancak varsın ve iyi oysa dostumsun! Daima birlikte nice senelere Doğumgünün kutlu olsun! ♥ Bir sene daha bitti, fakat sakın üzülme vakit çabuk geçiyor diye Unutma ki cümbür cemaat benzer şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım şahane bir yıldıdersin Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara ♥ Biraz kısmet, biraz sevgi ve katlanma, birer parça zaman, galibiyet ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastasıyapabiliriz sanırım Nice yaşlara! ♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün her zaman güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi doymuş kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! ♥ Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde defalarca bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor Daha nice mutlu yıllara ♥ Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, oysa şu lahza okuduğun içlerinde en farklısı Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor Hayatının her döneminde mutlu ve dinç olmanı diliyorum Bütün hayallerin gerçekleşsin, yaşam güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi fakat doğdun ve iyi oysa varsın ♥ Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun daima sürsün İyi fakat doğdun Nice mutlu yaşlara ♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları daima göremezsin fakat senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremezsen de bil ama yanındayım! Doğumgünün kutlu olsun İyi ki varsın varsın Birlikte daha nice yaşlara ♥ Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ama unutulmadın Doğumgünün kutlu olsun! ♥ Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğumgünün kutlu olsun ♥ Yaşa Sev Gül! Bunlar yetersiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, keyifli ve hayat dolu yaşlara ♥ Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ama varsın ve iyi oysa doğdun! ♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! ♥ Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler ♥ Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Her Zaman sevgiyle yaşa! Nice yaşlara ♥ Bugün doğumgünün olduğu için öbür ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Fakat sen benim için yalnızca bugün değil her gün ayrı ve özelsin İyi oysa varsın