Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozdemir Erdoğan Bana Ellerini Ver Şarkı Sozu

Ozdemir Erdoğan Bana Ellerini Ver Şarkı Sozu
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ozdemir Erdoğan Bana Ellerini Ver Şarkı Sozleri

Bana Ellerini Ver Şarkı Sozu

Ben bal arısı gibiydim senden once
Bak pervanelere dondum seni gorunce

Yana yana kul olsam her an, yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım omrumu ben sensiz olamam

Yana yana kul olsam her an, yine de senden ayrılamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam
Sana gonlumu verdim ey nazlı guzel
Seni almazsam gozlerim acık gider

Bana ellerini ver hayat seni sevince guzel
Yoluna adadım omrumu ben gel kacma guzel

Sana gonlumu verdim nazlı guzel

Sana gonlumu verdim ey nazlı guzel
Seni almazsam gozlerim acık gider

Yoluna adadım omrumu ben gel kacma guzel
Sana gonlumu verdim nazlı guzel

Similar threads

Fatmagül'ün Suçu Ne 10 mayıs fragmanında çalan şarkı bana ellerini ver Fatmagülün Suçu Ne Bana Ellerini Ver şarkı sözü Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görür görmez Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Düğünde Türkçe Giriş Müziği hangisi vardır önerilerinizi bekliyorum Düğünde Türkçe Giriş Müziği için aşağıdaki şarkıları kullanabilirsiniz Kayahan Seninle herşeye varım ben Seninle her şeye varım ben Sen benim uğurlu yolumsun Yıldızlara yürürüm senle Sen iste canım senin olsun Sen her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Hakan Altun Hadi Geri Ver şarkı sozleri Hakan Altun Hadi Geri Ver şarkısı sozu Yarım kalmış bir aşkın acısı Yureğini yitirmiş bir aşığın cığlığı gibi Sonu dumandı bu aşkın biliyordum Sana olan nefretim hic bir an bitmeyecek gibi Madem bırakacaktın o zaman neden gonlumu oyaladın Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Mehmet Daş 30 Haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Mehmet Daş Bebeğim şarkı sozu Seni ben cok sevdim delicesine Seni ben cok sevdim olurcesine Seni ben cok sevdim erkekcesine Seni ben ah seni ben Bebeğim sana gonlumu verdim Bebeğim sana omrumu verdim Bebeğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt