Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özcan Deniz'in İlanı Aşkından Eda Ece'nin Şoka Girmesine Bugün Ünlülerin Instagram Paylaşımları (3 Ocak)

Özcan Deniz'in İlanı Aşkından Eda Ece'nin Şoka Girmesine Bugün Ünlülerin Instagram Paylaşımları (3 Ocak)
0
50

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-cb6ce06be44b2fa957af7ea406aa28005a5261a2.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' üzere sorularınızın karşılığı burada!

1. Barış Arduç

2. Özcan Deniz

2022 ❤????

3. Fahriye Evcen

homeland..????

4. Cem Adrian

5. İlayda Akdoğan

2022’ye çok duygusal bir giriş yaptık????

6. İrem Derici

Mahalle yanarken me

7. Dilan Çiçek Deniz

8. Ebru Şahin

#barcelona ????

9. İlayda Alişan

☁️bulutlar pambık üzere bulutlar☁️

10. Çağla Şıkel

????43 yıldır şunu öğrendim ????????Kimseden bir şey beklemeden, diğeriyle kendini her manada yarıştırmadan, kimseye tutunmadan ,kendi kıssanın başrolünde, kendi yolunda, yapabileceğinin her vakit her alanda en güzelini yaparak, bedensel ve ruhsal en güçlü, en güzel halini yaşayarak yürümektir hayat. Seni o denli yaşıyorum şükürler olsun❤️????????

Ve şükürler olsun ki daima yeterli beşerlerle karşılaştım, herkesi kendim üzere bildim. Hiç kötülük, fesatlık görmedim-bilmedim-duymadım. Zira bilirim ki sevgidir her şeyi yoluna koyacak hayatı manalı ve yaşanmaya paha kılacak olan.

Sizlerin sevginizi derinden hissediyor ve doğum günümü kutlayan herkese kalbimi gönderiyorum her biriniz düzgün ki varsınız ????????❤️ayy????????

11. Melis Sezen

???? vın vınnn????

12. Victoria Beckham

???? ???????????????? ????????????

13. Demet Özdemir

????

14. Hadise

#MyNewYear

15. Eda Ece

Şok içindeyim ????????‍♀️???? #MaskeKimsinSen♥️ Bu mutsuz günlerde, 50 ülkede yayınlanan rengarenk bir müsabaka olan #maskedsinger formatını pak kalple, eğlenmek, gülmek hedefiyle yaptık ve seyircimiz sevdi, çok teşekkür ederiz!???????? Zihniyeti aklı mantığı sağlıklı, pak fikirli, eğlenip geçmeyi bilen, düzgün kalpli herkese sevgiler. arka niyet aramak, yanlış ve uçuk fikirler ve kötülük sahibinin, bizle bir ilgisi yok, bizim aklımıza bile gelmez! Haftaya görüşürüz????

16. Aslı Kızmaz

Daha çok gidilecek yollar, yapılacak işler, birbirimize yaslanacağımız anlar olacak.. Seni çok seviyorum baht meleğim ???? yeterli ki doğdun! ❤️????

17. Ahsen Eroğlu

Başa bunu koydum zira bütün tatil bu türlü dolaştım

18. Bensu Soral

????

19. Ester Exposito

20. Hande Erçel

21. Güliz Ayla

Selfieler, selfielerimiz ????

22. Michelle Obama

23. Oktay Kaynarca

Başımızın üstü Hasan dağı…#aksaray #hasandağı

858,505Konular