Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyunun xml dosyasını nasıl düzenlerim?

Oyunun xml dosyasını nasıl düzenlerim?
0
143

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selamlar, elimde güzel bir oyun var Menü kısmında değişiklik yapmak için, xml dosyasını kurcaladım
En ufak oynamada oyun hata veriyor Dosyayı, xml editör ile oynadım yine sorun verdi
Türkçe karakter kullanmadım sadece, play yazan yere oyna yazdım yine hata verdi Sebebi nedir acaba?

Similar threads

Excel ile Ürün Yükleme 3 çeşit ürün yükleme metodumuz var. Manuel Ürün Yükleme, Excel ile Ürün Yükleme, XML ile Ürün Yükleme. Kategorilerdeki, ürünlerdeki ve altyapılarınızdaki farklılıklara göre istenilen formatta ürün yükleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Excel ile Ürün Yükleme nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
A Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın: Kodlar Sonuçlar ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Tarayıcınızda CTRL+F kombinasyonuyla çıkan pencereye aradığınız oyunu yazarsanız hilenizi çok çabuk bulabilirsiniz RAKAMLARLA BAŞLAYAN OYUNLAR 18 WHEELS OF STEEL : CONVOY Oyun esnasında tilde(~) (numaraların en solundaki buton) tusuna basarak konsolu açın Asagıdaki kodları bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal Hile Kodu: Belgelerimin içindeki 18 WoS Across America dosyasını bulup configcfg dosyasını açın (Açmadan önce yedeğini almayı unutmayın) Yazının en başına uset gconsole 1ekleyin Oyunu açtıktan sonra ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hileleri girin: money...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Evlerimizde, ofislerimizde ve birçok noktada kullandığımız kablosuz modem ve router’lar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ancak bu kolaylığın getirdiği bazı zorluklar da var: Wireless güvenliği. Günümüzde birçok kullanıcı halen modem ve router’ları internet servis sağlayıcısından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt