Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyuncu Neslihan Atagül çileden çıktı!

Oyuncu Neslihan Atagül çileden çıktı!
0
64

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
oyuncu_neslihan_atagul_cileden_cikti_1603434068_7416.jpg

Ünlü çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, Karaköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Neslihan Atagül, eşine yöneltilen Burak Özçivit sorusu üzerine adeta çileden çıktı.

Geçtiğimiz temmuz ayında Kadir Doğulu’nun Burak Özçivit’e dair “Mert bir adam, şahane vasıfları var. Ama meşreplerimiz birbirimize uygun değil. Biz dost, arkadaş olamayız” sözleri çok konuşuldu. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki akşam yüzü olduğu erkek giyim markası Hatemoğlu’nun tanıtım davetindeydi. Oyuncu eşi Neslihan Atagül de dizi çekimleri için bulunduğu Bodrum’dan gelip eşine sürpriz yaptı.

iRfq5_1603434178_6039.jpg

Çok neşeli olan çiftin keyfi, “Kadir Bey yeni sinema filmi için teklif gelse Burak Özçivit ile oynar mısınız?” sorusuyla kaçtı.

Daha Kadir Doğulu ağzını açmadan, Neslihan Atagül devreye girip “Ne alakası var? Bu soru, insanı çileden çıkarır. Zaten şurada birlikte olmak için kısacık vaktimiz var” diye bağırdı.

4lvXQ_1603434190_5186.jpg

Neslihan Atagül’ün, 2019’da kanser nedeniyle genç yaşta ölen Neslican Tay’ın hayatını oynayacağı söylenmişti. Neslihan, “Teklif geldi. Ama içime sinmeyen bir şeyler vardı. Verimli olamayacağımı düşünüp kabul etmedim” dedi.

WcBow_1603434254_8513.jpg

Burak Özçivit marka yüzü olduğu Altınyıldız için objektif karşısına geçti. Oyuncu, “Yıldız deyince benim aklıma; oğlum Karan geliyor. İşten eve dönünce onu ben uyutuyorum. Küçük Bey gökyüzüne meraklı, yıldızları görmeden uyumuyor. Ben de bahçeye çıkarmak zorunda kalıyorum” diye konuştu.

c5XbT_1603434283_7038.jpg

858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt