Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oss Nasıl Olacak

Oss Nasıl Olacak
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Oss Kalkacak mı?

2019 Oss Sistemi Nasıl Olacak?

2019 yılında Oss de yapılacak değişiklikler hakkında tam bir duyuru yapılmadı ama Başbakan Tayyip Erdoğan,Dersaneleri ve OSS sınavını kaldıracağız diye bir duyuru yapmıştı

images2019ossnasilolacak5ad5ee1fae418

İşte Başbakan Tayyip Erdoğan'ın konu hakkındaki konuşması;

Universite giriş sınavlarını da (Yuksekoğretime Geciş SınavıYGS), universite hazırlık kurslarını da ortadan kaldırıyoruz Bu dershaneler ya liseye donecekler ya da kapanacaklar Cunku insanların ellerindeki son imkanları bu alanda kullanmalarını istemiyoruz Ben bazı buyuk dershanelerle konuştum Kendileri Biz de bu yola girmeyi duşunuyoruz dediler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ , oğrencilerin dersaneye ihtiyac duymayacakları bir eğitim sistemini hayata gecirmek icin calıştıklarını soyledi Bekir Bozdağ Uşak Valiliği'ni ziyaretinde, bugunku eğitim sisteminde cocuklara oyun ve sosyal etkinlikler icin vakit kalmadığını belirtti

Kulislerde, universiteye giriş sınavının yakın zamanda kalkamayacağı hakkında fikir birliği var En yakın tarih 2019 yılı olarak goruluyor Bu da eğer 4+4+4 sistemine gecilirse olabilir

858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt