Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Osmanlı Mutfağı’ndan Günümüze Kadar Gelen Mutancana Nasıl Yapılır?

Hoş geldin! HRNSRHNN tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Osmanlı Mutfağı’ndan Günümüze Kadar Gelen Mutancana Nasıl Yapılır?
0
79

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
s-e14d648a910577cc27493e6d59f6c78fcfaf5444.jpg

Ramazan ayına en çok yakışan saray mutfağının gözdesi kuzu mutancana tanımımızı Peyman Bahçeden eserleriyle pişirdik. Tabak tabak yedik, nefis oldu!



 

Similar threads

Karadeniz Yeri'nin incisi olarak bilinen Trabzon'a gelen turistlerin en çok 15'inci ve 16'ncı yüzyıl Osmanlı saray mutfağında görülen, saray ziyafetlerinde sunulan ve Fatih Sultan Mehmet'in sevmesiyle bilinen et, bal, tarçın üzere değişik eserlerin karışımından yapılan 'mutancana'yı tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Karadeniz Bölgesi'nin incisi olarak bilinen Trabzon'a gelen turistlerin en çok 15'inci ve 16'ncı yüzyıl Osmanlı saray mutfağında görülen, saray ziyafetlerinde sunulan ve Fatih Sultan Mehmet'in sevmesiyle bilinen et, bal, tarçın gibi değişik ürünlerin karışımından yapılan 'mutancana'yı tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Karadeniz Bölgesi'nin incisi olarak bilinen Trabzon'a gelen turistlerin en çok 15'inci ve 16'ncı yüzyıl Osmanlı saray mutfağında görülen, saray ziyafetlerinde sunulan ve Fatih Sultan Mehmet'in sevmesiyle bilinen et, bal, tarçın gibi değişik ürünlerin karışımından yapılan 'mutancana'yı tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Karadeniz Kesimi'nin incisi olarak bilinen Trabzon'a gelen turistlerin en çok 15'inci ve 16'ncı yüzyıl Osmanlı saray mutfağında görülen, saray ziyafetlerinde sunulan ve Fatih Sultan Mehmet'in sevmesiyle bilinen et, bal, tarçın üzere değişik eserlerin karışımından yapılan 'mutancana'yı tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Karadeniz Bölgesi'nin incisi olarak bilinen Trabzon'a gelen turistlerin en çok 15'inci ve 16'ncı yüzyıl Osmanlı saray mutfağında görülen, saray ziyafetlerinde sunulan ve Fatih Sultan Mehmet'in sevmesiyle bilinen et, bal, tarçın gibi değişik ürünlerin karışımından yapılan 'mutancana'yı tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,506Konular
982,854Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt