Oscar Wilde Vecizeler
Oscar Wilde Vecizeleri,Sozleri
Demokrasi; halkın, halk tarafından ve halk icin coplanmasıdır
Tehlikeli olmayan bir fikre fikir demeye değmez
Centilmen, insanların duygularını asla yanlışlıkla incitmeyen kişidir
Bir dostun uzuntusunu herkes paylaşabilir Ama bir dostun başarılarına ictenlikle sevinmek bir ruh hasleti gerektirir
Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa hatalıymışım gibi hissediyorum
Bigami, gereğinden bir fazla kadınla evli olmaktır Monogami de oyle
Hicbir şey romantizmi espri anlayışı olan bir kadın kadar mahvedemez, ya da espri anlayışı olmayan bir erkek kadar
Savaş kotu kabul edildikce hep ilgi cekici olacaktır Avami olarak gorulduğu zaman gozden duşecektir
Kadınlar bizim kusurlarımızı sever Eğer yeterince kusurumuz varsa kalan herşeyi affedebilirler Zekamızı bile
Amerika, uygarlık aşamasını atlayıp barbarlıktan doğrudan gerileme aşamasına gecen tek ulkedir
Kendini duşunmeyen adam hic duşunmuyor demektir
Kadın ve erkek arasında arkadaşlık olamaz Tutku, kin, hayranlık ve aşk olabilir ama arkadaşlık asla
Gencken paranın hayatta en onemli şey olduğunu zannederdim Şimdi yaşlıyken, oyle olduğunu biliyorum
Erkekler kadının ilk aşkı olmayı ister, kadınlar ise erkeğin son aşkı
Kadınlar anlamak icin değil sevilmek icin vardır
Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri icin evlenirler, kadınlar ise meraktan İkisi de hayal kırıklığına uğrar
imagesoscarwildevecizeleri5ad950254fad5
Oscar Wilde Vecizeleri,Sozleri
Demokrasi; halkın, halk tarafından ve halk icin coplanmasıdır
Tehlikeli olmayan bir fikre fikir demeye değmez
Centilmen, insanların duygularını asla yanlışlıkla incitmeyen kişidir
Bir dostun uzuntusunu herkes paylaşabilir Ama bir dostun başarılarına ictenlikle sevinmek bir ruh hasleti gerektirir
Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa hatalıymışım gibi hissediyorum
Bigami, gereğinden bir fazla kadınla evli olmaktır Monogami de oyle
Hicbir şey romantizmi espri anlayışı olan bir kadın kadar mahvedemez, ya da espri anlayışı olmayan bir erkek kadar
Savaş kotu kabul edildikce hep ilgi cekici olacaktır Avami olarak gorulduğu zaman gozden duşecektir
Kadınlar bizim kusurlarımızı sever Eğer yeterince kusurumuz varsa kalan herşeyi affedebilirler Zekamızı bile
Amerika, uygarlık aşamasını atlayıp barbarlıktan doğrudan gerileme aşamasına gecen tek ulkedir
Kendini duşunmeyen adam hic duşunmuyor demektir
Kadın ve erkek arasında arkadaşlık olamaz Tutku, kin, hayranlık ve aşk olabilir ama arkadaşlık asla
Gencken paranın hayatta en onemli şey olduğunu zannederdim Şimdi yaşlıyken, oyle olduğunu biliyorum
Erkekler kadının ilk aşkı olmayı ister, kadınlar ise erkeğin son aşkı
Kadınlar anlamak icin değil sevilmek icin vardır
Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri icin evlenirler, kadınlar ise meraktan İkisi de hayal kırıklığına uğrar
imagesoscarwildevecizeleri5ad950254fad5