Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oscar Wilde Vecizeleri

Oscar Wilde Vecizeleri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oscar Wilde Vecizeler

Oscar Wilde Vecizeleri,Sozleri

Demokrasi; halkın, halk tarafından ve halk icin coplanmasıdır

Tehlikeli olmayan bir fikre fikir demeye değmez

Centilmen, insanların duygularını asla yanlışlıkla incitmeyen kişidir

Bir dostun uzuntusunu herkes paylaşabilir Ama bir dostun başarılarına ictenlikle sevinmek bir ruh hasleti gerektirir

Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa hatalıymışım gibi hissediyorum

Bigami, gereğinden bir fazla kadınla evli olmaktır Monogami de oyle

Hicbir şey romantizmi espri anlayışı olan bir kadın kadar mahvedemez, ya da espri anlayışı olmayan bir erkek kadar

Savaş kotu kabul edildikce hep ilgi cekici olacaktır Avami olarak gorulduğu zaman gozden duşecektir

Kadınlar bizim kusurlarımızı sever Eğer yeterince kusurumuz varsa kalan herşeyi affedebilirler Zekamızı bile

Amerika, uygarlık aşamasını atlayıp barbarlıktan doğrudan gerileme aşamasına gecen tek ulkedir

Kendini duşunmeyen adam hic duşunmuyor demektir

Kadın ve erkek arasında arkadaşlık olamaz Tutku, kin, hayranlık ve aşk olabilir ama arkadaşlık asla

Gencken paranın hayatta en onemli şey olduğunu zannederdim Şimdi yaşlıyken, oyle olduğunu biliyorum

Erkekler kadının ilk aşkı olmayı ister, kadınlar ise erkeğin son aşkı

Kadınlar anlamak icin değil sevilmek icin vardır

Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri icin evlenirler, kadınlar ise meraktan İkisi de hayal kırıklığına uğrar

imagesoscarwildevecizeleri5ad950254fad5

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt