Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Olum Şiirleri Necip Fazıl

Olum Şiirleri Necip Fazıl
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Olum Şiirleri Necip Fazıl kısakurek
Necip Fazıl Kısakurek olum şiirleri
Necip Fazıl Olum Şiirleri

Olunun Odası
Bir oda, yerde bir mum, perdeler indirilmiş;
Yerde cıplak bir gomlek; korkusundan dirilmiş
Sutbeyaz duvarlarda civilerin golgesi
Artık ne bir cıtırtı ne de bir ayak sesi…
Yatıyor yatağında dimdik, upuzun, olu;
Ustu, boynuna kadar bir carşafla ortulu
Bezin ustunde ayak parmaklarının izi;
Mum alevinden sarı, baygın ve donuk benzi
Son nefesle goğsu boş, eli uzanmış yana;
Gozleri renkli bir cam; mıhlı ahşap tavana
Sarkık dudaklarının ucunda bir cizgi var;
Kucuk bir cizgi, kucuk, titreyen bir an kadar
Sarkık dudaklarında asılı titrek bir an;
Belli ki, birdenbire gitmiş cırpınamadan
Bu benim kendi olum, bu benim kendi olum;
Bana geldiği zaman, boyle gelecek olum

Necip Fazıl Kısakurek

Similar threads

Unlu Şairlerin Olum Şiirleri unlulerin olum şiirleri şairlerden olum şiirleri Olumun sırrı Olumun sırrını sordum bir gence Guldu de bu ani suale once Olum dedi, olum bir hictir bence Gencliğimi yalnız aşk ile ordum Rast geldim ak saclı bir ihtiyara Lanetler ederdi bir eski yare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Necip Fazıl Kısakurek Unlu Şiirİ Necip Fazıl Kısakureğin En Unlu Şiirleri Sakarya Turkusu İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya; Bir yanda akan benim, obur yanda Sakarya Su iner yokuşlardan, hep basamak basamak; Benimse alın yazım, yokuşlarda susamak Herşey akar, su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Gurbet Şiiri Necip Fazıl Kısakurek GURBET Dağda dolaşırken yakma kandili, Fersiz gozlerimi dağlama gurbet! Ne soylemez, akan suların dili, Sessizlik icinde cağlama gurbet! Titrek parmağınla tutup tığını Alnıma işleme kırışığını Duvarda, emerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
397
Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Necip Fazıl Kısakurek Guzel Şiirleri ANNEME Anne girdin duşume Yorganın olsun duam; Mezarında uşume Anlamam, anlatamam Duşen duştu peşime, Artık vadeler tamam AYNALAR Aynalar, bakmayın yuzume dik dik; İste yakalandık, kelepcelendik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Zindan Şiiri Necip Fazıl Kısakurek Necip Fazıl Kısakurek Zindan Adlı Şiiri Zindan iki hece Mehmed'im lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam, boynunda yafta Halimi duşunup yanma Mehmed'im! Kavuşmak mı? Belki Daha olmedim! Avlu Bir uzun yol Tuğla doşeli, Kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt