Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğuzhan Koc - Gul Ki Sevgilim.. sozleri

Oğuzhan Koc - Gul Ki Sevgilim.. sozleri
0
317

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bu Sabah Yerini Kimler Almiş
Diye Duşundum Kalktiğimda
Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş
Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim
caldi Durdu Aldirmadim
Hicbişey Seni,seni Duşunmemi
Engellemez Ben Anladim
Bu Sabah

Gulki Sevgilim
Gulki Gozlerin
Solmasin Sakin Aşk ciceğim
Gel Biraz Bana
Gel Biraz Daha
Arşa ciksin Namelerim

Bu Sabah Adini Boş Kağitlara
Yazdim Astim Duvarlara
Ben Birtek Seni
Eski Gunleri
Istedim Canim Anlasana
Bu Sabah Yatağin Boş Kismini
Resimlerinle Susledim
Gordun Halimi
Anla Derdimi
Ne Olur Don
cok ozledim
Bu Sabah

Gulki Sevgilim
Gulki Gozlerin
Solmasin Sakin Aşk ciceğim
Gel Biraz Bana
Gel Biraz Daha
Arşa ciksin Namelerim

Similar threads

Oğuzhan koc şarkı sozleri, Oğuzhan koc şarkıları, Oğuzhan koc şarkıları, Gul ki Sevgilim Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Duşundum Kalktiğimda Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim caldi Durdu Aldirmadim Hicbişey Seni,seni Duşunmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
GUL Kİ Bu sabah yerini kimler almis diye dusundum kalktigimda Hic biri seni, hic biri beni, hic biri bizi anlamamis Bu sabah telefonu hic acmadim, caldi durdu aldirmadim Hic birsey seni, seni dusunmemi engellemez ben anladim Gul ki sevgilim Gul ki gozlerin solmasin sakin ask cicegim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
297
Gul Ki Sevgilim Gitar Akoru Gul Ki Sevgilim Notaları Gitar Gul Ki Sevgilim Gitar Akorları A E Bu sabah yerini kimler almış D E Diye duşundum kalktığımda F#m C#m D E Hicbiri seni hicbiri beni hicbiri bizi anlamamış A E Bu sabah telefonu hic acmadım D E Caldı durdu aldırmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bu sabah yerini kimler almış diye duşundum kalktığımda Hic biri seni hic biri beni hic biri bizi anlamamış Bu sabaaaah telefonu hic acmadım caldı durdu aldırmadım Hic birşey seni seni duşunmemi engelemez ben anladım bu sabah Gul ki sevgilim gul ki gozlerin solmasın sakın aşk ciceğim Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt