Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gul Ki Sevgilim Gitar Akorları

0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gul Ki Sevgilim Gitar Akoru

Gul Ki Sevgilim Notaları Gitar

A E
Bu sabah yerini kimler almış
D E
Diye duşundum kalktığımda
F#m C#m D E
Hicbiri seni hicbiri beni hicbiri bizi anlamamış
A E
Bu sabah telefonu hic acmadım
D E
Caldı durdu aldırmadım
F#m C#m
Hicbirşey seni seni duşunmemi
D E
Engellemez ben anladım
A E
Bu sabah
A
Gul ki sevgilim )
E
Gul ki gozlerin )
D E
Solmasın sakın aşk ciceğim ) A
F#m
Gel biraz bana )
C#m
Gel biraz daha )
D E
Arşa cıksın nağmelerim )
A E
Bu sabah adını boş kağıtlara
D E
Yazdım astım duvarlara
F#m
Ben birtek seni
C#m
Eski gunleri
D E
İstedim canım anlasana
A E
Bu sabah yatağın boş kısmını
D E
Resimlerinle susledim
F#m
Gordun halimi
C#m
Anla derdimi
D
Ne olur don
E
Cok ozledim
A E
Bu sabah

Similar threads

Bu sabah yerini kimler almış diye duşundum kalktığımda Hic biri seni hic biri beni hic biri bizi anlamamış Bu sabaaaah telefonu hic acmadım caldı durdu aldırmadım Hic birşey seni seni duşunmemi engelemez ben anladım bu sabah Gul ki sevgilim gul ki gozlerin solmasın sakın aşk ciceğim Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Duman Eski Koprunun Altında Gitar Akorları Eski Koprunun Altında Gitar Akorları Duman Eski Koprunun Altında gitar tabları , E A E A E A E E E A E Denizler aştım geliyorum bilirsin derdim seninle E A E A E A E E E A E Yolumdan dondum kopuyorum bilirsin derdim seninle D C# F#m Bm D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Gokhan Turkmen Ruya akor,tab,nota Gokhan Turkmen Ruya şarkısı notası Ruya şarkısı gitar akoru,tabı,notası imagesgokhanturkmenruyagitarnotasi5adaac505a432 C#m F#m C#m F#m Bm Her adım anladım seni bana bağladı E C#m Adı mutluluktu ağladım C#m F#m C#m F#m Nerdesin bitmesin Bm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sevgililer Gunu şakıları Akor Akor Sevgililer Gunu Gitar Akorları Emirkan & Demet Akalın Sevgililer gunu F#m G Em F#m Ne dağları aştım ne DENİZleri Bm Em G F#m Gozlerinde saklı CennEtim beniM Bm A Beni bir kez cağırırsan G F#m Bin kez gelirim A F#m Dualarım kabul olur A G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Duman Aman Aman gitar tabları Duman Aman Aman Gitar Akorları Aman Aman Gitar Akorları Solo E) B)22232000020222320 G)211121 D)4 A) E) E)00020 B)2223202222320 G)11121 D)4 A) E) E) B) 8 Kere F#m 1 kere E G)12 Sonra 2 kere F#m D)2224 A) E) F#m E Nereye gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,651Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt