Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmenler günü özlü sözleri

Öğretmenler günü özlü sözleri
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
24 kasım Öğretmenler günü kısa ve öz sözleri

Dünyada her şeye değer biçilebilir Lakin öğretmenin eserine değer biçilemez (Socrates)

Yeryüzünde öğretmenlikten daha onurlu bir tanımıyorum (Diyojen)

Ulusları kurtaranlar yalnız ve oysa öğretmenlerdir

Dünyanın her yanına öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır

Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli karakter hamuruna da biçim verir

Öğretmenlik bir sanat işidir Usta geçimini sağlama sıkıntısı çekerse, ondan yaratıcılık beklenemez (İNÖzgür)

Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır

Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir

Hoca, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur

Toplumların medenilik düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür

Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır

Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir Eğitim aramak, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine dek demektir (Eflatun)

*

Similar threads

öğretmenler günü ile ilgili özlü sözler Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur Toplumların medenilik düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır Öğretmenler yeni cins sizin eseriniz olacaktır Dünyanın her yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Öğretmenler Günü Atasözleri Öğretmenler Günü İle İlgili Sözler Öğretmenler Günü İle İlgili Atasözleri Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir Eğitim çağrıda bulunmak, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine değin geliştirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler Ulusları kurtaranlar yalnız ve oysa öğretmenlerdir (Atatürk) Öğretmenler, yeni tür sizin eseriniz olacaktır (Atatürk) Dünyada her şeye kıymet biçilebilir Fakat öğretmenin eserine değer biçilemez (Socrates) Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Sözler Hoca kandile benzer Kendini tüketerek başkalarına ışık verir (Rufini) Dünyada her şeye bir bedel biçilir Lakin öğretmenin eserine bedel biçilemez Onun eseri hem her şeydir ve hem de hiçbir şeydir (Socrates) Herkesi parlatmak isteyen öğretmenler, mum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
öğretmenler günü en güzel sözler, Ulusları kurtaranlar yalnız ve oysa öğretmenlerdir Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı özgür, irfanı serbest nesiller ister Dünyanın her tarafında, öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve saygı bedel unsurlarıdır Milletleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt