iltasyazilim
FD Üye
Öğretmenler Günü İle İlgili Tiyatrolar
Öğretmenler Günü tiyatrosu
Öğretmenler Günü İle İlgili oyunlar,skeçler
ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ
ÖĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz Hemen sırayla gelip çocuklarınızın durumunu benden öğrenebilirsiniz Evet siz buyrun önce
ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım
ÖĞRETMEN : Aa,çağırmak siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde her zaman konuşuyor efenim
ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz dahası annesini görseniz, evlendiğim günden beri daha hiç susmadı
VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım
ÖĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya Beyefendi çocuğunuz defalarca kopya çekiyor
VELİ BEY : Fakat hocam nerden biliyorsunuz? Ola Ki arkadaşı bizimkinden kopya çekiyordur
ÖĞRETMEN : Olası yok Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına Bilmiyorumdiye yazmış, ziya Ben de bilmiyorumdiye yazmış
VELİ BEY : Haaaaaaa!
AHMET BEY : Hocam bizim Gülsüm nasıl?
ÖĞRETMEN : Kızınız çok yalan söylüyor
AHMET BEY : Fakat benim kızım yalan söylemez
HOCA : Bakm beyefendi, geçen gün bana telofon geldi Telofondaki ses Hocam Gülsüm çok hasta, yarın okula gelmiyecekdedi Ben Peki gelmesin lakin siz kimsiniz ?diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz! Şey, ben babam öğretmenim!
AHMET BEY : Hocam çocuklara çok ödev veriyorsunuz
HOCA : Bunu da nerden çıkarttınız?
AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum devir yapmak için bir sekreter tuttu
AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız
HOCA : Ooo, Emine çok zeki bir öğrenci
AYŞE HANIM : Böylece mi ,bey görüyor musun, kızımız zekasını benden almış
TAHİR BEY : Ondan hiç şüphem yok! Çünkü benim zekam uygun duruyor
ZEHRA HANIM: Hocam Kemal nasıl?
ÖĞRETMEN : Ödevlerini kesintisiz hatalı yapıyor
ZEHRA HANIM: Ah hocam, o kadar da söylüyorum babasına, Bırak da çocuk ödevlerini kendisi yapsındiye Lakin dinlemiyor ki
CEMİL BEY : Hocam bizim oğlan sizin fazla tutarsız bir hoca olduğunuzu söylüyor
ÖĞRETMEN : Ne çağrıda bulunmak bu?
CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş Bir gün, beş ile beşi toplarsak on eder, başka bir gün de, altı ile dördü toplarsak 10 eder, diyörmüşsünüz Dün de üç ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz Çocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına
METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?
HOCA : Çok fena, siz bunu okutmayın nafile
METİN BEY : Niye ?
HOCA : Niye olacak ,geçen gün Türkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Türkiyenin başkenti Payas'tır dedi
METİN BEY : Vay eşek tip vay Valla hocam, inanın böylece da anlattım Türkiye'nin başkenti Dörtyol'durdiye *
Öğretmenler Günü tiyatrosu
Öğretmenler Günü İle İlgili oyunlar,skeçler
ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ
ÖĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz Hemen sırayla gelip çocuklarınızın durumunu benden öğrenebilirsiniz Evet siz buyrun önce
ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım
ÖĞRETMEN : Aa,çağırmak siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde her zaman konuşuyor efenim
ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz dahası annesini görseniz, evlendiğim günden beri daha hiç susmadı
VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım
ÖĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya Beyefendi çocuğunuz defalarca kopya çekiyor
VELİ BEY : Fakat hocam nerden biliyorsunuz? Ola Ki arkadaşı bizimkinden kopya çekiyordur
ÖĞRETMEN : Olası yok Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına Bilmiyorumdiye yazmış, ziya Ben de bilmiyorumdiye yazmış
VELİ BEY : Haaaaaaa!
AHMET BEY : Hocam bizim Gülsüm nasıl?
ÖĞRETMEN : Kızınız çok yalan söylüyor
AHMET BEY : Fakat benim kızım yalan söylemez
HOCA : Bakm beyefendi, geçen gün bana telofon geldi Telofondaki ses Hocam Gülsüm çok hasta, yarın okula gelmiyecekdedi Ben Peki gelmesin lakin siz kimsiniz ?diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz! Şey, ben babam öğretmenim!
AHMET BEY : Hocam çocuklara çok ödev veriyorsunuz
HOCA : Bunu da nerden çıkarttınız?
AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum devir yapmak için bir sekreter tuttu
AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız
HOCA : Ooo, Emine çok zeki bir öğrenci
AYŞE HANIM : Böylece mi ,bey görüyor musun, kızımız zekasını benden almış
TAHİR BEY : Ondan hiç şüphem yok! Çünkü benim zekam uygun duruyor
ZEHRA HANIM: Hocam Kemal nasıl?
ÖĞRETMEN : Ödevlerini kesintisiz hatalı yapıyor
ZEHRA HANIM: Ah hocam, o kadar da söylüyorum babasına, Bırak da çocuk ödevlerini kendisi yapsındiye Lakin dinlemiyor ki
CEMİL BEY : Hocam bizim oğlan sizin fazla tutarsız bir hoca olduğunuzu söylüyor
ÖĞRETMEN : Ne çağrıda bulunmak bu?
CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş Bir gün, beş ile beşi toplarsak on eder, başka bir gün de, altı ile dördü toplarsak 10 eder, diyörmüşsünüz Dün de üç ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz Çocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına
METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?
HOCA : Çok fena, siz bunu okutmayın nafile
METİN BEY : Niye ?
HOCA : Niye olacak ,geçen gün Türkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Türkiyenin başkenti Payas'tır dedi
METİN BEY : Vay eşek tip vay Valla hocam, inanın böylece da anlattım Türkiye'nin başkenti Dörtyol'durdiye *