Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ogame Yardim

Ogame Yardim

Similar threads

Arkadaslar ben bu sene Ünİversİteye basladim su belli başlı kadar cekİngenlİĞİmden hİÇ bİr kizla cikmadim ama böylece kendİmden nefret edilen şey edİyorum cok İstİyorum ama cesaretİm onlarla konusmaya yetmİyor bu konularda adi b tİpİm etrafimda o kadar tİpsİz adam hoş jizlarla cikiyorkİ ben ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
merhaba arkadaslar, ben liseden bi kizdan hoslaniyorum Yaklasik 4 aydir tanisiyoruz Kiz 17 yasinda ve simdiye dek hic erkek arkadasi olmamis Kendiside biraz zordur tabi, erkekleri pozitif takmaz cogu zmn kacar fln Simdi 4 ay önce Kantinde tanismisdik onunla, lakin sadece merhaba merhabaydi Zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
merhaba arkadaslar, bundan bir kac ay once driv3r hakkinda bir topic acmistim oyun olarak sirf istanbul var diye cok begendigimi sizlere ilettim ve oyunu oynamaya basladim eh her oyunun bir sonu gelir(di) ama su driv3r bi sonu gelmek bilmedi istanbulda en son bolumde calindayi kopruye kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Merhaba arkadaslar Benim 4 yildir arkadasim olan bi kiz var hic ona sevgili niyetiyle bakmamistim ama yillar sonra kiz birden bana karsi biseyler hissettigini soyledi ben ama istemedim cunki guvenemiyordum korkuyodumbiticek diye eninde sonunda cunki onceki iliskimdede baya bi aci cekmistim her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Selamlama arkadaslar benim bir sevdigim var alışılagelmiş Emel Aslinda olay soyle : Sevdigim kizin annesi ile benim annem Ogretmen arkadasi yani ikisi de ayni okulda Ogretmen ve bisey daha hemsehri İki taraf ta Usakli Yillardir biz bunlara gidip geliyoduk ve Emel benim arkadasimdi ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt