Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Niçin bu dek Sogudu?

Niçin bu dek Sogudu?
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaslar, ben liseden bi kizdan hoslaniyorum Yaklasik 4 aydir tanisiyoruz Kiz 17 yasinda ve simdiye dek hic erkek arkadasi olmamis Kendiside biraz zordur tabi, erkekleri pozitif takmaz cogu zmn kacar fln Simdi 4 ay önce Kantinde tanismisdik onunla, lakin sadece merhaba merhabaydi Zaman gectikce muhabbeti ilerletmisdik, artik kendisi gelip bana hal hatir soruyordu Ara Sıra Slm vermeden hemen bi konu aciyordu, örneğin dünkü diziyi seyrettin mi fln diye soruyodu neyse ben de arkadasimin bi tavsiyesini uygulamaya baslamisdim Artik öyle takmiyormus gibi yapiyordum selamlama vermemeye karar vermisdim, vur kac taktigiydi yani Bunu 2 hafta boyunca yaptim ve o da bu sürec icerisinde bana slm vermiyodu pek takmamaya baslamisdi Arkadasina demiski buna noldu simdi fln Neyse son 1 aydir tekrar ben basladim konusmaya noldu bize fln diye sordum birsey olmadi dedi Fakat eskisi gibi degildi artik, defalarca ben soruyordum oda cevapliyordu son bi aydir yeniden samimilestik, hal hatir soruyorm oda gülümseyerek cevapliyor ama o eski kiz artik değil ( ne yapmaliyim ? büyük bi hata yaptim biliyorum fakat nasil düzelte bilirim bunu ?

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt