Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkısı 12 Şubat O Ses Turkiye

Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkısı 12 Şubat O Ses Turkiye
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 12 Şubat
Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Mavi Mavi

Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkı sozu

Yıllardır bir ozlemdi
Yanıp durdu bağrımda
Tam umidi kesmişken
Onu gordum karşımda
Mavi mavi masmavi
Gozleri boncuk mavi
Bir gordum aşık oldum
Şu gelen kimin yarı

Hayat denen bu yolda
Yururken adım adım
Mutluluğu ararken
Birden ona rastladım

Similar threads

O Ses Turkiye Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Aldırma Gonul Nurullah Cukan 12 Şubat O Ses Turkiye Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Nurullah Cukan 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Boş Cerceve Nurullah Cukan Boş Cerceve şarkı sozu Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gozlerini Artık bulbul otmuyor Gul dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Işın Karaca Mavi Mavi Şarkı Sozu Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Bu gelen kimin yari Hayat denen bu yolda Yururken adım adım Mutluluğu ararken Birden ona rastladım Mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Ellerim Bomboş Nurullah Cukan O Ses Turkiye 5 Şubat Nurullah Cukan Ellerim Bomboş şarkı sozu Senden ayrılmadan once bilmiyordum hic Hayatın anlamsızlığını En guzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan gecmezdi Senmisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Işın Karaca Mavi Mavi Şarkı Sozu, Işın Karaca Mavi Mavi Şarkısının Sozleri Şarkı Sozu Işın Karaca Mavi Mavi Işın Karaca Mavi Mavi Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt