Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkısı O Ses Turkiye 12 Şubat

Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkısı O Ses Turkiye 12 Şubat
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Aldırma Gonul
Nurullah Cukan 12 Şubat O Ses Turkiye

Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu

Başın one eğilmesin
Aldırma gonul aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma gonul aldırma

Dışarıda deli dalgalar
Gelip duvarları yalar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma gonul aldırma

Kurşun ata ata biter
Yollar gide gide biter
Mapus yata yata biter
Aldırma gonul aldırma

Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Gorecek gunler var daha
Aldırma gonul aldırma

Similar threads

O Ses Turkiye Van Ozel Nurullah Cukan'ın soylediği şarkı Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu o ses Turkiye Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
başın one eğilmesin, aldırma gonul aldırma ağladığın duyulmasın, aldırma gonul aldırma dışarıda deli dalgalar, gelip duvarları yalar seni bu sesler oyalar, aldırma gonul aldırma ağladığın duyulmasın, aldırma gonul aldırma
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 12 Şubat Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Mavi Mavi Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkı sozu Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Şu gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Nurullah Cukan 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Boş Cerceve Nurullah Cukan Boş Cerceve şarkı sozu Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gozlerini Artık bulbul otmuyor Gul dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Ellerim Bomboş Nurullah Cukan O Ses Turkiye 5 Şubat Nurullah Cukan Ellerim Bomboş şarkı sozu Senden ayrılmadan once bilmiyordum hic Hayatın anlamsızlığını En guzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan gecmezdi Senmisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt