Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nişastalı Kurabiye

Nişastalı Kurabiye
0
108

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gram tereyağı yahut margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri (Azaltıp çoğaltabilirsiniz)
  • 3 su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı un

Nişastalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm materyaller oda sıcaklığında olmalı (Ancak ben tereyağını büsbütün eritiyorum)
  2. Sonra tüm materyalleri ekliyorum ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. En son yağlı kağıt sermiş olduğumuz tepsiye form verip diziyoruz.
  4. 175 derecede evvelden ısıtılmış fırına atıyoruz burada dikkat etmemiz gereken müddetler fırından fırına değişebilir benim fırınımda 15 dakika da pişti üstü beyaz kalacak formda denetimli biçimde pişiriyoruz ve kurabiyemiz hazır afiyet olsun ????????????.
Nişastalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Nişastalı Bayatlamayan Nefis Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı+1 çeyrek su bardağı mısır yada çiçek yağı (250 mllik bardakla)2 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı un400 gram mısır nişastası1 paket vanilin1 paket kabartma tozu Üzeri için: 1 çorba kaşığı pudra şekeri (isteğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Nişastalı Çatlak Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 3 tane yumurta sarısı200 gram tereyağı400 gram mısır nişastası1 çay bardağı pudra şekeriYarım paket kabartma tozu Nişastalı Çatlak Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Derince bir kabın içine yumurta sarılarını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurtaYarım paket margarin1 çay bardağı pudra şekeri1 paket kabartma tozu4 su bardağı nişasta (Hamur yumuşak ise biraz daha katabilirsiniz ) Nişastalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Materyalleri bir kaba alıyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tereyağı1 su bardağı pudra şekeri (ben toz şeker kullandım)1 adet yumurta2 su bardağı buğday nişastası (Mısırda olur)2 doruklu su bardağı un1 paket vanilya1/2 (yarım) paket kabartma tozu Nişastalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağı (Oda sıcaklığında)1 adet yumurta1 su bardağı nişasta1 su bardağı pudra şekeriYarım su bardağı sıvı yağ (100 ml)2.5-3.5 su bardağı ortası un ( denetimli koyun )Yarım çay kaşığı kabartma tozu Üzeri için; MarmelatBenmari yöntemi eritilmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt