Nihat Doğanın gözyaşlı röportajı survivor adası, nihat doğan, röportajı, pascal kavgasından sonra bakın neler olmuş adada arakdaşlar 1548661150 1548661150 nihatdoganingozyasliroportaji5c4eb1a2d2874nihatdoganingozyasliroportaji5c4eb1a2d2874 nihatdoganingozyasliroportaji5c4eb1a2d2874 Habertürk yazarı Rahşan Gülşan, Survivor Adası'na gitti ve Pascal kavgasından sonradan Nihat Doğan'la göz yaşı batmış bir röportaj yaptı Melek'lerim İşte o haber! Survivor adasında Pascal Nouma'yla tartışma eden Nihat Doğan, Dominik'te bulunan Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'a konuştu Çok uzaklardan görüyorum fakat iki gündür bilhassa internette en çok konuşulan konulardan biri Pascal Nouma ve Nihat Doğan kavgasıydı Olaylı ada konseyinin ve Pascal'ın diskalifiye olmasının gerisinde adaya gittik 30 dakika süren neşe saçan bir deniz yolculuğunun arkasından çok neşelendirici tropik görüntüler eşliğinde yarışmacıların kaldığı noktaya ulaştık Pırıl pırıl turkuvaz rengi sular, bembeyaz kumlar boyunca uzanıyordu Her yerden sarkan palmiyeler görüntüyü daha da güzelleştiriyordu Birkaç dakikalığına uğrayıp denize girmek için mükemmel olan bu bölgede bir gece devretmek bile deli insanların işi gibi geliyor insana Ancak birçok ünlü olan ve İstanbul'da fantastik hayatlar süren bu halk şu anda kapkara bir tencerede pişen ve fazla kötü görünen deniz suyunda haşlanmış muza talim ediyorlar İşte benim ada izlenimlerim NİHAT DOĞAN: 'BEN BU ADANIN KRALIYIM' Dargın günün arkasından yapılan maceralı konseyde artık kimsesiz yaşama kararı alan Nihat Doğan adaya vardığımızda kendi kulübesini yapı etmeye başlamıştı Elinde testere ağaçları bir araya getirmeye çalışıyordu Arada 'Ben bu adanın kralıyım' diye bağırmayı dikkatsizlik etmiyordu Beni görür görmez fazla sevindi Asena ve arkadaşlarının duyacağı şekilde 'İşte şimdi adaya hakiki bir kadın geldi' diye söylendi 'Gel Nihat'ım bir soluklan, nefeslen Çökelim şu palmiyenin altına coconutlar tepemize düşmeden' diyebildim Oturduk ağacın dibine Önce tatlı tatlı Pascal zaferini alattı 'Bizim hiçbir şeyden korkumuz değil, Nihat Doğan sakal gibidir kesersen daha gür çıkar' deyiverdi Ben gülünce o da tutamadı kendini 'Ramiz Dayı gibisin' deyince 'O bir dizi kahramanı ben Allah'ına dek gerçeğim' diye celallendi Anında açlık konusunu açtım En çok annesini ve abisinin kızını özlemişti Birdenbire 'Ben burada açım diye mutlaka o da yemek yemek yemiyordur' diye hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı Her Hâlükarda genç bir kız ve iyi arkadaşlar amcasıyla diye düşündüm Yaşını sordum yeğeninin; meğerse üç yaşındaymış üstelik firari akarsu içmeyi özlemiş Son soruyu da o bana sordu 'İbrahim Tatlıses iyi miymiş?' dedi Bildiğim kadarıyla anlattım 'Özlediğin kız var mı' diye sordum Fazla yok ama az özlediği biri varmış Daha Sonra konuyu değiştirdim 'Türkiye'ye mesajın var mı?' dedim Gözlerini mercan kayalıklarını da aşıp ufuklara kilitledi ve kısarak 'Halkım tercih zamanı provokasyona gelmesin' dedi TANER İLERİ MİMARİ TEKNİKLERLE ÇADIR YAPMIŞ HIÇ KUŞKUSUZ adanın en eğlenceli adamı Taner O farklı bir boyutta Farklı bir yarışın içinde Onun en çok sorduğu konu ünlü olup olmadığı ve dönünce kızlarla takılma katsayısının yüksekliği Beni yeni yaptığı çadırına götürdü heyecanla Bu çadırı yaparken kızılderili çadırları ve en ileri mimari tekniklerden yararlanmış Anlattığı kadarıyla çatıyı kubbe gibi yapmaya çalışmış Su basmasın diye de yükseğe yapmış Kendisine kazık atıp Facebook hesabını kullanan Meter isimli arkadaşına fazla kavgalı Dönünce ona gösterecekmiş Mersin'i ve annesini fazla özlemiş Taner'in keyfi uygun Zaten adada neşelendirici olan tek ad de o Fakat 1520 dakika fazlası bünyede ifrazat yaratabiliyor ASENA: 'NİHAT ELENİRSE İNTİHAR EDER' Adanın Asena ve saz arkadaşları bölümünde Ebru Destan ve Özge Ulusoy ile lafladık birazcık Hepsi de Pascal'ın gidişine mahvolmuş Zaten görüntüleri izlemişsinizdir Kızları delirtmek için 'Nihat' demeniz tatmin edici Ama içlerinde en kurulmuşu Asena 'Nihat elenirse intihar eder, tek amacım onu elemek' diyor Kızların adada açlıktan sonraki en büyük sorunları kum Artık gözleri kum bakmak istemiyormuş İçinde kum olmayan tek yer olan bir palmiye ağacının kökü, oturmayı en sevdikleri yermiş GEÇEN SENEKİ YARIŞMACILAR ÇOK ŞANSSIZMIŞ Hatırlarsanız ben geçen yılki Survivor adasına da gitmiştim Panama'daki adalarda hayat kesinlikle Dominik Cumhuriyeti'nden zordu Çünkü Panama'da hem nem keza de çok büyük sıcak vardı Yarışmacılar fazla ciddi güneş yanıklarına maruz kalmıştı Ancak onlar da balık konusunda şanslılardı Dominik adasında balık yakalamak bilhassa dalgalar yüzünden çok güç Ama burada havada nem çok düşük Akşamları da ciddi önemli serin oluyor Yani hava şartları yarışmacıların lehine