Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nihat Doğan kafaları karıştırdı yine

Nihat Doğan kafaları karıştırdı yine
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nihat Doğan kafaları karıştırdı yine nihat doğan okan bayülgen kral çıplak nihat doğan twitter sayfası nihat doğan twitter msjları haberleri burada arkadaşlar Bana göre, yıkıntıilginç bir kişiliğe sahip olan ve bu enteresanlığın boyutu ise kendine olan özgüven duygusundan kaynaklı olduğunu düşündüğüm Nihat Doğan, son yılların adından en çoık söz ettiren ünlülerinden biridir İnter aleminde Nihat Doğan sözleri söylecekleri ve söyledikleri aldı başını gidiyor Nihat Doğan twitter sayfası ile de gündemi kesintisiz meşgul ediyor ve Nihat Doğan twitter msjları da oldukça alaka görüyor Dedim ya, adamın her konuştuğu kimini kızdırıyor, kimini güldürüyor, kimini de düşündürüyornihatdogankafalarikaristirdiyine5c4e779fa1a01alt Ben o kimileri aralarında, birçok zaman gülenlerden oluyorum ama birazdan altında sunacağım haberde oysa Nihat Doğan cümleleri, beni bu sefer güldürmedi, şaşırttı diyebilirim Melek'lerim Derhal gelin, nedenini öğrenin ve şayet sizde şaşırınnihatdogankafalarikaristirdiyine5c4e779fa1a01alt 1548646299 1548646299 nihatdogankafalarikaristirdiyine5c4e77a00901dnihatdogankafalarikaristirdiyine5c4e77a00901d nihatdogankafalarikaristirdiyine5c4e77a00901d Programa önce Nihat Doğan çıktı Doğan, bir izleyicinin Niye kendinizden 'biz' diye bahsediyorsunuz?sorusuna Allah da kendinden 'biz' diye bahsediyordiye yanıt verdi 'SIFIR BIRDENBIRE BÜYÜK OLABİLİR Mİ?' Kendini eleştirenlere Davulun gürültüsü içinin boşluğundandır Sevgili Okan sıfır aniden büyük olabilir mi?diyen Doğan, Twitter'daki hesabından ilk tweetini de programda attı Lucescu'nun Galatasaray'ın başındayken söylediği Atlar istedi diye köpekler ölmezadlı Rumen atasözünü yazar Doğan'ın ikinci tweeti de şu oldu: Konuşan bir çoban susan bir alimden fazla daha hayırlıdır, ahlaklıdır  

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt