Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nicin Baktın Bana Oyle Sozleri

Nicin Baktın Bana Oyle Sozleri
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nicin baktın bana oyle derdin nedir durma soyle
Nicin baktın bana oyle şarkısı sozleri

Nicin baktın bana oyle
derdin nedir durma soyle
nicin baktın bana oyle
derdin nedir bana soyle

durgun sular gibi
icli duygular gibi
gozlerinde sevda var
derin uykular gibi

nicin baktın bana oyle
derdin nedir durma solyle

gul dalında gonca guler
bulbul sevdasında ciler
soyle dermanın olayım
dertli olan deva diler

nicin baktın bana oyle
derdin nedir durma solyle

mahsunsun,hayransın
o guzel gozlerle surmeli ceylansın
ey hilal kaşlı ağlıyormusun kirpiğin yaşlı
ben senin nen olayım,kulun kolen olayım

Similar threads

Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozleri Nicin baktın bana oyle Derdin nedir durma soyle Nicin baktın bana oyle Derdin nedir bana soyle Durgun sular gibi İcli duygular gibi Gozlerinde sevda var Derin uykular gibi Nicin baktın bana oyle Derdin nedir durma solyle Gul dalında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Funda Arar Niçin Baktın Bana Böylece Funda Arar | Neden Baktın Bana Böylece Derdin nedir durma söyle Sakin sular gibi İçli duygular gibi Gözlerinde sevda var Derin uykular gibi Niçin baktın bana öyle Derdin nedir durma söyle Gül dalında gonca güler Bülbül sevdasında çiler Söyle dermanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,664Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt