Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Funda Arar _ Niçin Baktın Bana Öyle .....

Hoş geldin! mes72 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Funda Arar _ Niçin Baktın Bana Öyle .....
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Funda Arar Niçin Baktın Bana Böylece Funda Arar | Neden Baktın Bana Böylece Derdin nedir durma söyle Sakin sular gibi İçli duygular gibi Gözlerinde sevda var Derin uykular gibi Niçin baktın bana öyle Derdin nedir durma söyle Gül dalında gonca güler Bülbül sevdasında çiler Söyle dermanın olayım Acıklı olan deva diler Neden baktın bana böylece Derdin nedir durma söyle Mahsunsun hayransın O güzel gözlerle sürmeli ceylansın Ey hilal kaşlı ağlıyormusun kirpiğin yaşlı Ben senin nen olayım kulun kölen olayım Neden baktın bana böylece Derdin nedir durma söyle  

Similar threads

Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozleri Nicin baktın bana oyle Derdin nedir durma soyle Nicin baktın bana oyle Derdin nedir bana soyle Durgun sular gibi İcli duygular gibi Gozlerinde sevda var Derin uykular gibi Nicin baktın bana oyle Derdin nedir durma solyle Gul dalında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Nicin baktın bana oyle derdin nedir durma soyle Nicin baktın bana oyle şarkısı sozleri Nicin baktın bana oyle derdin nedir durma soyle nicin baktın bana oyle derdin nedir bana soyle durgun sular gibi icli duygular gibi gozlerinde sevda var derin uykular gibi nicin baktın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Funda ARARGeçmez Bere Funda ARARGeçmez Yara Sevda rengi gözlerine Derde derman gülüşüne Azıcık daha doyamadan Aramıza giren hayat bana düşman sana düşman Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı Zormuş hatırından çıkmak bu geçmez yarayı Sevdan içimde bir kurşun misali Kanar durur gönlüm gittin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mum 1549073840 1549073840 mum5c54fdb5d4c97mum5c54fdb5d4c97 http:dl10glittergraphicsnetpub613613550kqs8n5izc5gif ​ Sevdanın ateşi düştüğünde içine, yüreğinde kırk mum yanar ve bir gün; ayrılık, çaldığında kapını otuz dokuz gün her tarafında, her gün bir mum sırayla söner bir sarışın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Sen hiç dualarınsız kaldın mı? Peki ya ağladın mı?Bana dualarımı ver RABBİM!!!!! 1549024955 1549024955 senhicdualarinsizkaldinmipekiyaagladinmibanadualarimiverrabbim5c543ec0ab0f1gifsenhicdualarinsizkaldinmipekiyaagladinmibanadualarimiverrabbim5c543ec0ab0f1gif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,832Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt