Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozu

Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozu
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozleri

Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir durma soyle
Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir bana soyle

Durgun sular gibi
İcli duygular gibi
Gozlerinde sevda var
Derin uykular gibi

Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir durma solyle

Gul dalında gonca guler
Bulbul sevdasında ciler
Soyle dermanın olayım
Dertli olan deva diler

Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir durma solyle

Mahsunsun,hayransın
O guzel gozlerle surmeli ceylansın
Ey hilal kaşlı ağlıyormusun kirpiğin yaşlı
Ben senin nen olayım,kulun kolen olayım

Similar threads

Nicin baktın bana oyle derdin nedir durma soyle Nicin baktın bana oyle şarkısı sozleri Nicin baktın bana oyle derdin nedir durma soyle nicin baktın bana oyle derdin nedir bana soyle durgun sular gibi icli duygular gibi gozlerinde sevda var derin uykular gibi nicin baktın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Funda Arar Niçin Baktın Bana Böylece Funda Arar | Neden Baktın Bana Böylece Derdin nedir durma söyle Sakin sular gibi İçli duygular gibi Gözlerinde sevda var Derin uykular gibi Niçin baktın bana öyle Derdin nedir durma söyle Gül dalında gonca güler Bülbül sevdasında çiler Söyle dermanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
456
858,505Konular
982,823Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt