Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NFSMW 1.2 nitroya basınca direksiyon sola dönmüyor???? yardım
Arkadaşlar;
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama tek ilgili bölüm burasıydı Ben bilgisayarım için direksiyon seti aldım Kullanım kılavuzunda olduğu gibi her şeyi yükledim, ayarladım Sonra 18 Wos Pedal to the Metal oyunu açtım ve kontrolü yüklediğim direksiyon olarak ayarladım Ama nedense...
Arkadaşlar ben geçen sene DenizliYenişehirTeras ParkDenix'ten sanırım markası Denix olan Usb Titreşimli Direksiyon Seti aldım Set 3 parçadan oluşmaktadır
Parça 1 : Direksiyon Girişi : Usb
Parça 2 : Gaz,Fren Girişi : Ethernet kablosunun girişi gibi soketli
Parça 3 : Vites Girişi : Farenin...
Prince of Persia Warrior Within Tam Çözüm
Prince of Persia: Warrior Within (PoPWW) tam çözümüne hoş geldiniz Bu rehber yazıda, bölüm çözümlerinin yanı sıra; oyun içerisindeki gizli yerler, silahlar ve tüm gizli resimlerin yerlerini ayrıntılı bir şekilde bulacaksınız Tam çözüme geçmeden...
Get to the bank:
İlk görevinizde Blackcat size yardım ediyor Soru işareti imgelerinin üstünden geçip önünüze çıkanları temizleyin Oku takip ederek devam edin
Bank Aproach:
Demoyu izledikten sonra Blackcat ile konuşun ve karşi binaya atlayip bütün teröristleri haklayin Sonra Spider...
Bundan neredeyse 10 yıl önce çıkan ilke Chivalry ile yollarınız kesişmediyse oyuna aşina olmayabilirsiniz. Bu durumda ortaçağda geçen Battlefield 1 Online olarak hızlıca tanımlayabiliriz sanırım. Normalde rekabetçi online oyunlarla çok fazla aramız olmadığını her fırsatta yazıyoruz. Oyuncu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.