Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC için direksiyon aldım ama bir türlü ayarlayamıyorum!!! Yardım Lütfenn...

PC için direksiyon aldım ama bir türlü ayarlayamıyorum!!! Yardım Lütfenn...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar;

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama tek ilgili bölüm burasıydı Ben bilgisayarım için direksiyon seti aldım Kullanım kılavuzunda olduğu gibi her şeyi yükledim, ayarladım Sonra 18 Wos Pedal to the Metal oyunu açtım ve kontrolü yüklediğim direksiyon olarak ayarladım Ama nedense oyunda bir türlü işlemiyor Options'dan ayarlarıyla biraz oynadım; gaz, fren pedalları ve sol eğim çalışıyor Yani ilerigeri gidiyor ve sadece sola dönüyor Nedense sağ çalışmıyor Lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var; verdiğim para boşa gitmez inşallah
Aranızda başka direksiyon kullanan varsa bir el atalım şu işe Valla ayarlar bölümünde karıştırmadığım yer kalmadı
Ha bu arada denetim masasında yüklediğim direksiyon setini test ettim ama hiç bir sorun yok Oyunda neden olmuyor!!! Belki oyun desteklemiyor diye değişik oyunlar yükledim ama yine aynı Direksiyonun markası; Minton MGC340
Msn adresim: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Yardım edene +10000 REPPP!!!

858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt