iltasyazilim
FD Üye
Beyler size bi kızdan bahsetmiştim dershaneden onla bu hafta sonu cumartesi günü bi parkta buluşucaktık lakin yaklaşık son 12 haftalık vakit diliminde faceini dondurdu ve sonradan bi ara girip cumartesi parka gelemiyeceğini ve facesini dondurduğunu söyledi fiilen orjinali : ''Ben gelemiycem cumartesi parka filan facemi de donduruyorum bay bay'' dediği şeyler bu bende parka gelseydi söylicektim ondan hoşlandığımı hemen onada ulaşıcak bi yolum yok ve sonunda açıkçası bay bay demesi birazcık koydu ve konuşurken doğrusu kullandığı sözler de ben facemi senin için açık tutuyorum demişti sonrada işte açamadım 1 hafta yani bir yere gittik oradada herhangi bir yolla internet yoktu neyse uzun lafın kısası sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ? Yani koydu ''bay bay '' demesi açık konuşmak gerekirse ve ayrıca herhangi bi yollada ulaşamıyorum ve ulaşamayınca da yalnızca onun yüzünü görebiliyorum başa birşey değil fakat belki bi yol vardır o twitter kullanıyor fakat benim twitter hesabım değil ve twitter'ı sevmiyorum çoğu arkadaşımda kullanmıyo ve benim fikrimde buarada kız da mesajı bugün 14:39 da atmış neyse işte dediğim gibi sizce ne yapmalıyım bu durumda ?