Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namaz Anketi

Namaz Anketi
0
169

Similar threads

Sevgili kardeşlerim Dün akşam konusu Namazolan bir panele katıldım Paneldeki konuşmacılar , son zamanlarda namaz üzerine kitaplar yazan değerli hocalardı (Cemil Tokpınar Sabah namazına nasıl kalkılır;Ahmet YıldızGözümün nuru namaz; Vehbi Karakaş ve Ahmet Bulut) Türkiye'de 5 vakit namaz kılma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
“Aslında sabah namazının kolay kolay kazaya bırakılmaması gerektiğini hocalarımızdan dinliyor, yazılarınızdan da okuyoruz Bu sebeple güneş çıkmadan vaktinde kılmaya büyük önem veriyoruz Ancak bazen gaflete dalarak uyanamıyor, bazen de yıkanma gibi gecikmelerle vaktinde kılamadığımız da oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Hatırlayabildiğiniz kadar gerilere gidin ve şöyle bir hafızanızı yoklayın Bugüne dek ne çok kampanya, boykot, seferberlik gördünüz Çoğu kez dünyayla ilgili bir amacı olan bu toplu girişimlerin birçoğuna da katıldınız belki Sizi dünya ve ahiretinizi kurtaracak bir seferberliğe çağırıyoruz: Namaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Ben okumdum çok istifade ettim, namaz bize neler kazandırabileceğini bir nebze olsun anlamak isteyen veya namaz kılma niyetinde olup bir türlü başlayamayan kardeşlerime belki bir faydası olur diye Üstad Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin Risalei nur külliyatından, dördüncü sözdür DÖRDÜNCÜ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ezan okunurYatsı namazı kılınırCemaat dağılırCami hocalarının arasında yaygın olan yanlış bir kanı üzere cami KİLİTLENİRÇünkü kapatılmazsa camiye hırsız girecek ve ne var ne yoksa çalacaktırNamaza geç kalmış birisi acele ile camiye koşturursa cami kapısının DUVAR olduğunu görecek ve üzgün bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt