Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili kardeşlerim Dün akşam konusu Namazolan bir panele katıldım Paneldeki konuşmacılar , son zamanlarda namaz üzerine kitaplar yazan değerli hocalardı (Cemil Tokpınar Sabah namazına nasıl kalkılır;Ahmet YıldızGözümün nuru namaz; Vehbi Karakaş ve Ahmet Bulut) Türkiye'de 5 vakit namaz kılma...
“Aslında sabah namazının kolay kolay kazaya bırakılmaması gerektiğini hocalarımızdan dinliyor, yazılarınızdan da okuyoruz
Bu sebeple güneş çıkmadan vaktinde kılmaya büyük önem veriyoruz Ancak bazen gaflete dalarak uyanamıyor, bazen de yıkanma gibi gecikmelerle vaktinde kılamadığımız da oluyor...
Hatırlayabildiğiniz kadar gerilere gidin ve şöyle bir hafızanızı yoklayın Bugüne dek ne çok kampanya, boykot, seferberlik gördünüz Çoğu kez dünyayla ilgili bir amacı olan bu toplu girişimlerin birçoğuna da katıldınız belki
Sizi dünya ve ahiretinizi kurtaracak bir seferberliğe çağırıyoruz: Namaz...
Ben okumdum çok istifade ettim, namaz bize neler kazandırabileceğini bir nebze olsun anlamak isteyen veya namaz kılma niyetinde olup bir türlü başlayamayan kardeşlerime belki bir faydası olur diye Üstad Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin Risalei nur külliyatından, dördüncü sözdür
DÖRDÜNCÜ...
Ezan okunurYatsı namazı kılınırCemaat dağılırCami hocalarının arasında yaygın olan yanlış bir kanı üzere cami KİLİTLENİRÇünkü kapatılmazsa camiye hırsız girecek ve ne var ne yoksa çalacaktırNamaza geç kalmış birisi acele ile camiye koşturursa cami kapısının DUVAR olduğunu görecek ve üzgün bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.