Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haydi Müminler, Namaza !....(Namaz seferberliği)

Haydi Müminler, Namaza !....(Namaz seferberliği)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sevgili kardeşlerim Dün akşam konusu Namazolan bir panele katıldım Paneldeki konuşmacılar , son zamanlarda namaz üzerine kitaplar yazan değerli hocalardı (Cemil Tokpınar Sabah namazına nasıl kalkılır;Ahmet YıldızGözümün nuru namaz; Vehbi Karakaş ve Ahmet Bulut) Türkiye'de 5 vakit namaz kılma oranının % 10 civarında olduğunu öğrenince şoke oldum %99 u (!) müslüman olan bir ülkede namaz kılma oranının bu kadar düşük olması beni çok üzdü Panelin amacı da zaten namazı yaygınlaştırmak olduğundan , ben de kendi üzerime düşeni yaparak bu yazıyı yazmak istedim Lütfen bizleri kıyamet gününde koruyacak olan 5 vakit namazımızı ihmal etmeyelim Etrafımızdaki kardeşlerimize de bu konuda elimizden geldiğince uyaralım ve biz de 5 vakit namazımızı kılarak örnek olalım Tanıdıklarımıza namazla ilgili seçtiğimiz ayetleri SMS olarak gönderelim % 10 luk
oranı mümkün mertebe artırmak için, öncelikle kendimizden başlamak suretiyle elimizden geleni yapalım Hiçbir zaman da unutmayalım: Allahü Teâlâ ' nın bizim kılacağımız namaza ihtiyacı yok Namaza bizim ihtiyacımız var

Allah (cc) cümlemizi 5 vakit namazını dosdoğru kılan kullarından eylesin Amin

858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt