Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - O Sen Değilsin

Müslüm Gürses - O Sen Değilsin
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müslüm Gürses O Sen Değilsin Git benden uzak dur kutlama ismimi Sen bundan böyle gözümde o sen değilsin Unut hatıramı yırt beygir resmimi Sen bundan böyle gözümde o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Günah defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin Aşkı kadehlerde arar olmuşsun Bu daldan o dala konar olmuşsun Sen kendine bile hasar olmuşsun O benim sevgilim o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Gönül defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin  

Similar threads

Müslüm Gürses Layık Değilsin Aşka Değer Vermiyorsun Değer Nedir Bilmiyorsun Bir Yanıp Bir Sönüyorsun Sen Aşka Bedel Değilsin Sevilmeye Ölünmeye Canım Gülümsün Demeye Seni Baştacı Etmeye Bedel Değilsin Değilsin Ne Haldeyim Görmüyorsun Bana Defalarca Âmâ Bakıyorsun Kendin İçin Yaşıyorsun Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Müslüm Gürses Şarkıları İsimleri Affet Ah Oğlum Aldatılanlar Artakalan Katiyen Aşk Bu Aşk Tesadüfleri Sever Aşkın Şartı Ayrılık Gelip Çatınca Ayrılık Rüzgarı Ayyaş Bağrıyanık Benim Meselem Bir Ömür Yetmez Anlamsız Hayaller Boşaymış Meğer Bu Şehirde Yaşanmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Müslüm Gürses Denedim gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim denedim denedim olmaz bu can sensiz yaşamaz denedim denedim olmaz bu can sensiz yaşamaz bu yıllar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Müslüm Gürses İbadet Aşkımız ibadet gönül tahtında İbadet inanmak tanrı yanında Kula kul elde etmek var sevda yolunda Aşkım iman seslenmek tanrı katında Sen beni ışığım keza güneşimsin Sensiz bu dünyayı söyle neyleyim Yokluğun cehehennem azabı bana Ben senin yanında her zaman cennetteyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Nefret batmış nickler asap nickleri nefret edilen şey batmış sözler sinir nickler emo nefret edilen şey nickleri batmış sözler yaralarımı sarmak isterken karşıma cıktın kapanmaya başlandığını hissetdiğim anda daha beter yaraladın beni şimdi git bişey söleme yararsız kelimeleri kulanmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt