Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - İbadet

Müslüm Gürses - İbadet
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müslüm Gürses İbadet Aşkımız ibadet gönül tahtında İbadet inanmak tanrı yanında Kula kul elde etmek var sevda yolunda Aşkım iman seslenmek tanrı katında Sen beni ışığım keza güneşimsin Sensiz bu dünyayı söyle neyleyim Yokluğun cehehennem azabı bana Ben senin yanında her zaman cennetteyim Sevda ülkesinin en güzelisin Vazgeçilmez tutkum aşk avidemsin Taptığım allahım sevgilim sensin En hoş çiçekten daha güzelsin  

Similar threads

Müslüm Gürses denildiğinde hemencecik herkesin aklında muhakkak bir figür oluşur Çünkü o kendine has tarzı, çizgisinden şaşmayan duruşu, hemen hemen her yaş grubuna sevdirmeyi başardığı şarkıları ve hayat hikayesiyle, bariz özelliklere sahip nadir sanatçılarımızdandır 44 takvim sanat hayatında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Yeni Ağır Abi Sözleri 2019 ağır abi sözleri ağır abi mesajları ağır abi sözleri 2019 Facebook ya da msn de kullanabileceğiniz söz gruplarından biriyle karlınızdayız melekleryeniagirabisozleri20195c55780986e99alt Bilhassa Kurtlar Vadisi dizisinden sonra öyle bir moda olan ağır abi sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
ALLAH’A İNANMAYI, ALLAH’IN VARLIĞINI KABUL ETMEYE İNDİRGEMEK ‘Allah’ın varlığına inanmak’ ifadesi yanlış bir kullanımdır Doğrusu, ‘Allah’ın var olduğunu kabul etmek’, ‘Allah’ı tanımak’ veya “Allah’ı bilmek olmalıdır ‘Allah’ın varlığını inkâr etmek’ ifadesi de yanlış bir kullanımdır Doğrusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt