Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - Ayrılık Rüzgarı

Müslüm Gürses - Ayrılık Rüzgarı
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Ayrılık Rüzgarı Dün gece içtim Kadehler dolusu tekrar sensiz Dolaştım sokaklarda Islak kaldırımlarda Gözlerime yaşlar doldu Soğuk bir rüzgar okşadı yüzümü Ayrılık rüzgarı Tanıdım onu nemli nefesinden Allahım bilmem neden Geldi bunlar başıma Pat Diye kapıldık Ayrılık rüzgarına Ama hayat akıp gider Sözde bir şey olmamışçasına Güneş de doğuyor Gülerek umutsuz yarınlarıma Bir ayrılık şarkısı dolaşır dillerde Seven gönüllerde Sevgilim ellerin bundan böyle Tutmayacak ellerimi Boşu Boşuna arayacak Gözlerin gözlerimi Kim bilir olur ya de bir gün Unutacaksın aşkımı ve beni Bense her zaman seni sevdim Unuttum gözlerinde gözlerimi