Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor İncir Reçeli

Mor İncir Reçeli
0
44

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
mor-incir-receli.jpg

Mor İncir Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kilo mor incir
  • 2 kilo şeker
  • 1 litre su
  • Yarım limon suyu

Mor İncir Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhabalar. Sarı incir sonrası dedim neden mor incir reçeli de yapmıyorum ve aldım yaptım çok lezzetli oldu. Sarı incirde olduğu gibi aynı aşamalarla yapıyorum reçeli.
  1. İlk önce su ve şekeri katip kaynatıyorum istediğim koyu kıvama geldiğinde yıkayıp doğramış olduğum incirleri katıyorum.
  2. Yarım saat kadar kaynayınca limon sıkıp biraz daha kaynatıyorum.
  3. Kavanoza döküp ağzını sıkıca kapatıyorum.
  4. Soğuk yerde bikaç ay muhafaza edilebilir. İstediğiniz zaman açıp yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Mor İncir Reçeli Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Taze Mor İncir Reçeli Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo taze mor incir3,5 su bardağı toz şeker1,5 su bardağı su3 adet nohut kadar limon tuzu1 tatlı kaşığı tereyağı Taze Mor İncir Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır İncirleri yıkayalım kabuğunu soyalı iki adedini kabuğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
İncir Reçeli Tanımı İçin Materyaller 2 kilo sarı incir4 kilo şeker2 litre suYarım limon yahut 3-4 tane limon tuzu İncir Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci evvel su ve şekeri koyuyorum ocağa. Birinci kaynayınca yarım saat falan kısık ateşte kıvam alana kadar kaynıyor. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
İncir Reçeli (İncir Tatlısı) Tanımı İçin Gereçler 3 kg incir3 kg toz şeker2 bardak kuru üzümYarım limon suyu yahut 1 tatlı kaşığı limon tuzu1 çay kaşığı kabartma tozu İncir Reçeli (İncir Tatlısı) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Baş kısımları kesip güzelce yıkayıp geniş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Tane Tane İncir Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 3 kg tercihen küçük incir1.5 kg toz şekerYarım çay kaşığı tuzsuz tereyağı1 tatlı kaşığı limon tuzuCam kavanozSıfır kapak Tane Tane İncir Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İncirlerimizi çok fazla suya maruz bırakmadan akan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İncir Reçeli Tanımı İçin Gereçler 1 kilo incir2 su bardağı toz şeker3 su bardağı su İncir Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle tenceremize toz şekeri ve suyumuzu ekliyoruz. Ocağa alıp kaynamaya bırakıyoruz şerbetimiz hafif katılaşınca incirlerimizi ekliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt