Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkı Sozu

Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkı Sozu
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkı Sozleri
Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkısının Sozu
Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkı Sozleri
Bir bebeğin kalbi gibi yalansız
Nedensiz nasılsız seviyorum
Her gece uyumadan once duam bu
Senle ben bir omur diliyorum
Adın dilimde bir şiir
Gozlerin gorduğum en guzel şehir

Seninle yıllansın aşk kalbimde
Sanki bin yıldır varsın benle
Yerim yurdum senin kollarında
Beni bir an bile sensiz bırakma

Bir bebeğin kalbi gibi yalansız
Nedensiz nasılsız seviyorum
Her gece uyumadan once duam bu
Senle ben bir omur diliyorum
Adın dilimde bir şiir

Gozlerin gorduğum en guzel şehir

Similar threads

Beni Bu Koca Şehirde Yanlız Bırakma şarkı Sozu Nazan Oncel 2019 Nazan Oncel Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma Şarkı Sozu Uyursam gecer dedim gecmedi işte Hatalıysam affet gerisi hikaye Uzerler bizi kırarlar bizi korkma yıkamazlar Konuşurlar uğraşırlar ama ayıramazlar Seni gorduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Adını feriha koydum 16 Martta calan şarkının sozleri Adını Feriha Koydum 52 bolumde calan şarkı sozu Adını feriha koydum dizisinin 52 bolumunde calan Beni Bırakma şarkısının sozleri Kalbimde yuva yapan kimsesiz bir serce kuşuyum Yapayalnız sana sığındım beni bırakma Bak tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Doğum Gunu Şarkıları Doğum Gunu şarkı sozleri ismail YK Doğum Gunun Kutlu Olsun Gozyaşın Sevincten Olsun Sarkı Sozu Doğum gunun kutlu olsun Gozyaşın sevincten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların omre bedel Gozlerin senden de guzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Doğum gunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt