Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Feriha Koydum Beni Bırakma şarkı sozu

Adını Feriha Koydum Beni Bırakma şarkı sozu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını feriha koydum 16 Martta calan şarkının sozleri
Adını Feriha Koydum 52 bolumde calan şarkı sozu

Adını feriha koydum dizisinin 52 bolumunde calan Beni Bırakma şarkısının sozleri

Kalbimde yuva yapan kimsesiz bir serce kuşuyum
Yapayalnız sana sığındım beni bırakma
Bak tek başıma geldim kapına
Hayat sanki en buyuk zalim
Beni sakla avuclarında sakın bırakma
Sevdalı bakışınla yureğimde dağlar devrilir
Butun omur feda edilir senin uğruna
Sevdalı guluşunle yureğimde dağlar devrilir

Kan damlar yureğime gozlerine haram değerse
Gul teninde gunah gezerse gunun birinde
Eller ayırsa yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Dolanırım (kaybolurum) koca dunyada beni unutma
Sevdalı bakışınla yureğimde dağlar devrilir
Sevdalı guluşunle yureğimde dağlar devrilir

Similar threads

Adını Feriha Koydum 10 Şubatta calan şarkı sozu Adını Feriha Koydum Beni Unutma şarkısı sozu Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Adını Feriha Koydum beni unutma şarkısı Adını Feriha Koydum dizisi beni unutma şarkısı sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca dunyada, beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kan Damlar Yureğime Beni Unutma Şarkısı Sozleri Eylem Aktaş Kan Damlar Yureğime Şarkı Sozleri Kan Damlar Yureğime Beni Unutma Şarkı Sozu Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sozu Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sozleri Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Eylem Aktaş Beni Unutma şarkı sozleri Eylem Aktaş Beni Unutma şarkısı sozu Eylem Aktaş Beni Unutma şarkısının sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt