iltasyazilim
FD Üye
Milföylü Minik Pizza Tarifi İçin Malzemeler
*Ben iki kişilik yaptım 3 tane dikdörtgen milföy yaprağı
*1 yumurta sarısı
*1 tatlı kaşığı salça
*1 adet küçük kare kare dilimlenmiş domates
*İstediğiniz miktarda sucuk zeytin ve sosis
*Kaşar rendesi
*
Milföylü Minik Pizza Tarifi Yapılışı
Milföylerin iki tanesini ortadan ikiye bölün 4 adet kare elde edin, yağlanmış tepsinize yerleştirin kalan diğer milföyleri de küçük şeritler halinde kesin, kare milföylerinizin kenarlarına yerleştirin, yumurta sarısını bu çerçevelere sürün, salçamızı 3 kaşık suda eriterek milföylerimizin ortalarına sürüyoruz, sonra dileğinize göre malzemelerinizin hepsini ortaya yerleştirip 180 derecelik fırında 15 dakika pişirmeniz yeterli Afiyet olsunun
*Ben iki kişilik yaptım 3 tane dikdörtgen milföy yaprağı
*1 yumurta sarısı
*1 tatlı kaşığı salça
*1 adet küçük kare kare dilimlenmiş domates
*İstediğiniz miktarda sucuk zeytin ve sosis
*Kaşar rendesi
*
Milföylü Minik Pizza Tarifi Yapılışı
Milföylerin iki tanesini ortadan ikiye bölün 4 adet kare elde edin, yağlanmış tepsinize yerleştirin kalan diğer milföyleri de küçük şeritler halinde kesin, kare milföylerinizin kenarlarına yerleştirin, yumurta sarısını bu çerçevelere sürün, salçamızı 3 kaşık suda eriterek milföylerimizin ortalarına sürüyoruz, sonra dileğinize göre malzemelerinizin hepsini ortaya yerleştirip 180 derecelik fırında 15 dakika pişirmeniz yeterli Afiyet olsunun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.