teknolojiuzmani
FD Üye
Milföy Simit Tanımı İçin Malzemeler
- 6 paça milföy hamuru
- 1 çay bardağı su
- 1 çay bardağı yarım pekmez
- Susam
Milföy Simit Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Milföy hamurunu oklava ile açıyoruz.
- Rulo yapıp, uçlarını birleştiriyoruz.
- Yağlı kağıt seriyoruz tepsiye.
- Su ve pekmezi karıştırıyoruz.
- Simidimizi pekmezli suya akabinde susam dolu kaba bandırıp, tepsiye yerleştiriyoruz.
- 180 derecede kızarana kadar 30-35 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.