Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföy Hamurundan Çıtır Simit

Milföy Hamurundan Çıtır Simit

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Milföy Hamurundan Çıtır Simit Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket 20 li milföy hamuru

İçine

*Kasar peyniri

Üstüne,

*1 şişe maden suyu
*Susam

Milföy Hamurundan Çıtır Simit Tarifi Yapılışı
Merhabalar
Pratik ve çabuk yapılışı ile ani gelen misafire ve kahvaltı masalarına katacağı çeşit ile gözlere hitap edecek şirin kurtarıcı milföy simitleri

Similar threads

Milföy Hamurundan Çıtır Simitler Tarifi İçin Malzemeler İstenilen değin milföy hamuruRendelenmiş kaşar peynirYarım akarsu bardağı pekmez1 bardak suSusam Milföy Hamurundan Çıtır Simitler Tarifi Yapılışı Öncelikle milföy hamurunun oda sıcaklığında olması gerekirMilföy hamurumuzu boyuna ortadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Milföy Hamurundan Çıtır Susamlı Kolay Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet milföy hamuru (İsteğe ve kalabalığa göre arttırabilirsiniz) İç harç için; *200 gr lor peyniri *Bir tutam maydanoz Börekleri batırmak için; *3 tatlı kaşığı pekmez *Su *Kavrulmuş susam Milföy Hamurundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Milföy Hamurundan Çıtır Susamlı Kolay Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet milföy hamuru ( isteğe ve kalabalığa göre arttırabilirsiniz) İç harç için; *200 Gr lor peyniri (isteğe bağlı arttırabilir) *1 tutam maydanoz Börekleri batırmak için; *3 tatlı kaşığı pekmez *1 çay bardağı şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi İçin Malzemeler *Kavrulmuş susam *2 yemek kaşığı pekmez ben keçiboynuzu kullandım *Kişi sayısına göre milföy hamuru *İstenilen iç malzeme ben sosis ve çok az peynir kullandım ikisi bir arada harika oldu *Çörek otu Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Simit Tadında Çıtır Tarifi İçin Malzemeler *5 milföy hamuru (ikili olarak) İç harcı; *Bir kaç dilim peynir *Birkaç yaprak maydanoz Bandırmak için; *1 yemek kaşığı pekmez *3 yemek kaşığı su Üzeri için ise; *Susam, çörekotu Simit Tadında Çıtır Tarifi Yapılışı Merhabalar
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt