Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır

Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler

*1 avuç patlatmalık mısır
*1 yemek kaşığı su
*Az tuz

Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Derin bir kaseye mısırı, suyu koyun ve az tuz serpin Kasenin ağız kısmını streç filmle kapatın ve kürdan ile bir kaç delik açın Mikrodalga fırında 7 yada 8 dk da patlamış mısırınız hazır

Similar threads

2 Dakikada Hazır Baharatlı Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 kahve fincanı mısır *2 tatlı kaşığı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı tatlı toz biber *1 tatlı kaşığı toz sarımsak *1 tatlı kaşığı toz zerdeçal *1 tatlı kaşığı kimyon *1 tatlı kaşığı tuz *Koroplast Mikrodalga Pişirme Torbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Yağsız Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *23 yemek kaşığı mısırı *Bir kaç damla su *Biraz tuz Yağsız Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Mısırı bir kaç damla su biraz tuz atıp mikrodalgaya atın sonuç süper ? Porsiyon miktarına ve tuz miktarına dikkat edelim ? 23 yemek kaşığı mısır 1 dilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yağsız Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *4 yemek kaşığı patlatılacak olan mısır *4 yemek kaşığı su *1 tatlı kaşığı tuz Yağsız Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler tencereye alınır Kapağını kapatarak sallaya sallayarak 10 dk pişirin Mısırlar patlayan kadar sallamaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Mikrodalga Mısır Tarifi İçin Malzemeler *5 çorba kaşığı mısır *5 çorba kaşığı su *Kekik ,tuz gibi baharatlarda atabilirsiniz ben az miktarda kekik kullandım *Ketçap Mikrodalga Mısır Tarifi Yapılışı Donmuş mısırı bardağa koyun ve üzerine tuz ve baharat ekleyin suyunu ekleyin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Mikrodalga Mısır Tarifi İçin Malzemeler *5 çorba kaşığı mısır *5 çorba kaşığı su *Kekik ,tuz gibi baharatlarda atabilirsiniz ben az miktarda kekik kullandım *Ketçap Mikrodalga Mısır Tarifi Yapılışı Donmuş mısırı bardağa koyun ve üzerine tuz ve baharat ekleyin suyunu ekleyin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt