Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Midelerinden 800 Gram Eroin Çıktı

Midelerinden 800 Gram Eroin Çıktı
0
64

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-88708cc0adcb6c794c21d138f4c38c6c4c32a1f8.jpg

Ankara'da, sindirim ve boşaltım sistemlerinde uyuşturucu taşıyan yabancı asıllı 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin bedenlerinde bulunan 103 kapsül halindeki 800 gram saf eroin ameliyatla çıkarıldı.

Yenimahalle Cürüm Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği grupları, 18 Şubat'ta düzenledikleri operasyonla uyuşturucu ticari yaptıklarından şüphelendikleri Behzad M. ve Morteza M.F.'yi gözaltına aldı.

Ekipler, yaptıkları sorgu ve incelemede, şüphelilerin sindirim ve boşaltım sistemlerinde kapsül halinde saf eroin taşıdığını tespit etti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Uğraş Şube grupları tarafından hastaneye yatırılan şüpheliler ameliyata alındı.

Ameliyatta 2 şüphelinin sindirim ve boşaltım sistemlerinden 103 kapsül halinde toplam 800 gram saf eroin çıkarıldı. Şüphelilerin hastanedeki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.