Meze (Hazırlanışı Şipşak Olan) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı rendelenmiş kara lahana
- 1 su bardağı haşlanmış mısır
- 1 tane havuç
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Zeytin yağı
- Yoğurt
Meze (Hazırlanışı Şipşak Olan) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle vermiş olduğum ölçüdeki karalahanayı ve rendelenmiş havucu, iki yemek kaşığı zeytinyağında 5 dk. Pişirin.
- Daha sonra yoğurt sarımsak ve haşlanmış mısırı bir kabta karıştırın.
- Sonra o pişirmiş olduğunuz kara lahana ve havuç karışımını hazırlamış olduğunuz yoğurt karışımınadökün karıştırın. (konserve mısırda kullanabilirsiniz. ) Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.